Cardi B – Offset: Mετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, είναι ξανά μαζί;

Η Cardi B και ο Offset εξακολουθούν να βρίσκονται ο ένας στη ζωή του άλλου. Τουλάχιστον αυτό διέρρευσε από κόσμο που τους είδε μαζί στη Νέα Υόρκη. Παρόλο που η 31χρονη ράπερ επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας θαυμαστής τους εντόπισε να περνούν χρόνο μαζί. Συγκεκριμένα, οι δύο εν διαστάσει σύζυγοι βρέθηκαν στο «κέντρο του κόσμου» και περπάτησαν μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

H fan τους φωτογράφισε και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα social media, κάνοντάς τους μάλιστα tag. Οι εκπρόσωποι της Cardi και του Offset πάντως δεν έχουν ακόμη πάρει θέση.

Το χρονικό του χωρισμού τους

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου, η Cardi B επιβεβαίωσε ότι είναι «single εδώ και ένα λεπτό». Όλα αυτά κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live βίντεο. Δεν παραδέχθηκε βέβαια πότε ότι χώρισαν επίσημα με τον Offset, παραμόνο ότι δεν ήταν πλέον σε σχέση. Μια εβδομάδα νωρίτερα, είχαν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Και προ ολίγων ημερών πάντως, η ράπερ υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι εκείνη και ο πρώην της είχαν χωρίσει. Όταν ένας χρήστης των social media ισχυρίστηκε ότι τα ξαναβρήκαν και περνούσαν μαζί τα Χριστούγεννα, εκείνη ήταν κατηγορηματική. «Αυτό το φαντάστηκες εσύ» του είπε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και έχει δύο παιδιά, την πέντε ετών κόρη Kulture Kiari και τον μόλις δύο ετών Wave Set. Ωστόσο, είχαν μια σχέση on-and-off όλα αυτά τα χρόνια. Ο τελευταίος χωρισμός μάλιστα περιελάμβανε πολύ drama. Σε ένα Instagram Live της, η μουσικός ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ «της έπαιξε βρώμικο μετά από τόσα χρόνια. Του αρέσει πραγματικά να παίζει παιχνίδια μαζί μου την πιο ευάλωτη στιγμή μου. Όταν δεν είμαι στα πάνω μου», είπε στους followers της.

Keywords
Τυχαία Θέματα