Γιατί χώρισαν ο Shawn Mendes και η Camila Cabello;

Ήταν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Hollywood. Και ενώ ερμήνευσαν μαζί την επιτυχία «señorita» και ταυτίστηκαν στη συνείδηση του κόσμου ακόμη περισσότερο, χώρισαν. Ο λόγος για τον Shawn Mendes και την Camila Cabello, των οποίων το ειδύλλιο τελικά δεν κράτησε.

Το ζευγάρι βέβαια είχε μια μικρή επανασύνδεση πριν λίγους μήνες, χαροποιώντας όσους ήθελαν να τους δουν ξανά μαζί. Κι αυτή όμως, δεν κράτησε. Ήταν μαζί στο Coachella

τον Απρίλιο του 2023, αλλά λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι είχαν χωρίσει ξανά. Να θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά ήταν μαζί το 2019, όταν και έγιναν αμέσως πρωτοσέλιδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη camila (@camila_cabello)

Γιατί χώρισαν λοιπόν ο Shawn Mendes και η Camila Cabello;

Σύμφωνα με το E!, ήταν εκείνος που «ξεκίνησε τη συζήτηση» για να χωρίσουν στα τέλη του 2021. Όσο για την τραγουδίστρια, φέρεται να «συμφώνησε» μαζί του παρά το γεγονός ότι ήταν «πολύ αναστατωμένη» για τον χωρισμό τους. Τότε, οι δυο τους είχαν προβεί σε κοινή επίσημη δήλωση χωρισμού, μέσω των Instagram Stories τους. Σε αυτή, επέμεναν ότι ο χωρισμός τους ήταν φιλικός.

«Γεια σας παιδιά. Αποφασίσαμε να τερματίσουμε την ερωτική μας σχέση, αλλά η αγάπη μας ο ένας για τον άλλον ως άνθρωποι είναι ισχυρότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως καλύτεροι φίλοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι φίλο» είχαν ξεκαθαρίσει το πρώην μέλος των Fifth Harmony και η ερμηνεύτρια του «Stitches».

Τόσο ο Shawn Mendes όσο και η Camila Cabello μίλησαν αργότερα για τον δύσκολο χωρισμό τους. Ο μουσικός εξήγησε σε ένα βίντεο στο Instagram ότι έπρεπε να «παλέψει» με τις επιπτώσεις του χωρισμού τους.

«Ποιον να καλέσω όταν είμαι σε μια κρίση πανικού; Ποιον να καλέσω όταν είμαι στα όριά μου; Νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα που με πονάει. Είμαι μόνος μου τώρα» είχε πει. Όσο για την τραγουδίστρια, εξήγησε πώς διαχειρίζεται τον χωρισμό τους κατά τη διάρκεια μιας δικής της συνέντευξης. Μιλώντας στον Zane Lowe από την Apple Music, δήλωσε: «Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει. Το πού εστιάζω αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής μου. Νομίζω ότι καθώς μεγαλώνω οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές. Και νιώθω ότι έτσι ήταν και για τους δυο μας. Επειδή και οι δύο ξεκινήσαμε τόσο νέοι να είμαστε μαζί. Μαθαίνουμε πραγματικά πώς να είμαστε υγιείς ενήλικες. Και αυτό μερικές φορές σημαίνει να μην έχεις ως νούμερο ένα στόχο την καριέρα σου. Και αυτό είναι εντάξει».


Keywords
Τυχαία Θέματα