Butterfly Top: Η Y2K τάση που μας μεταφέρει στα παιδικά μας χρόνια

08:01 4/7/2023 - Πηγή: InStyle

Πριν το Quiet Luxury καταφέρει να εξαφανίσει εντελώς το Y2K trend στη μόδα του 2023, αξιοποιούμε στο έπακρο την αναβίωση των 00s, αναβιώνοντας ένα από τα πιο λαμπερά στιλ τοπ, το butterfly top.

Το τοπ σε σχήμα πεταλούδας, συνήθως εξώπλατο, στολισμένο με παγιέτες σε παστέλ αποχρώσεις. Φορέθηκε στο παρελθόν από τη Mariah Carey, και τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει για να κατακτήσει τις σύγχρονες στάρ όπως η Dua Lipa. Ενώ η τραγουδίστρια του «Sweetest Pie» έριξε το Διαδίκτυο με την εμφάνιση

της με butterfly top το 2021 η τάση καλά κρατεί.

View this post on Instagram

A post shared by 2000s fashionista (@2000sfashionista)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Emily Ratajkowski: Επαναφέρει το πιο αμφιλεγόμενο Y2K trend στα κοσμήματα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Οι πεταλούδες ήταν το κύριο μοτίβο στη «La Vacanza», μια συλλογή γυναικείων ενδυμάτων της που σχεδίασαν από κοινού η Lipa με την Donatella Versace. Αν και ένα μικροσκοπικό μπικίνι με πεταλούδες δεν είναι το ίδιο με ένα statment τοπ πεταλούδα, αποδεικνύεται ότι οι πεταλούδες παραμένουν trend.

«La Vacanza»: Το fashion show του οίκου Versace με την Dua Lipa στη Γαλλική Ριβιέρα ήταν ένα καλοκαιρινό όνειρο

Και το trend δεν εμφανίστηκε μόνο στον Versace. Eίδαμε στον Dior, στη συλλογή Cruise 2024 πεταλούδες να κάνουν την εμφάνισή τους σε κολιέ, ζώνες, τσάντες, καθώς και σακάκια και φορέματα. Υπήρχε ακόμη και μια εκδοχή μιας πεταλούδας – αν και δερμάτινη στράπλες – φορεμένη πάνω από ένα πουκάμισο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Είτε θέλετε να φορέσετε ένα λαμπερό κροπ τοπ με πεταλούδα Y2K à la Lipa ή à la Carey είτε ψάχνετε για μια ενημερωμένη εκδοχή, το σίγουρο είναι ότι εντάσσοντας τις πεταλούδες στο στιλ σας θα εντυπωσιάσετε.

Αυτά είναι τα Y2K trends που θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα