Britney Spears: Κατηγορεί την Christina Aguilera

Τα τελευταία 13 χρόνια η Britney Spears πέρασε αναμφίβολα πολύ δύσκολα. Ύστερα από την πολυετή καταπιεστική κηδεμονία του πατέρα της, James Spears, η διάσημη τραγουδίστρια επιτέλους απελευθερώθηκε. Η δικαστική διαμάχη έληξε λοιπόν πρόσφατα, με την Britney να βγαίνει νικήτρια. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε τώρα να “ξεμπροστιάσει” ένα ακόμη άτομο που την πλήγωσε. Πρόκειται για την

Christina Aguilera.

Η Jennifer Lawrence είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Ariana Grande

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Οι δυο συνάδελφοι και πρώην φίλες έκαναν μαζί τα πρώτα βήματά τους στον καλλιτεχνικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 συμμετείχαν στο The All New Mickey Mouse Club του Disney Channel. Μολονότι έχουν αυτό το κοινό παρελθόν, η φιλία τους δεν συνεχίστηκε τα μετέπειτα χρόνια. Αναπτύχθηκε ένας ανταγωνισμός μεταξύ τους, ο οποίος καλλιεργήθηκε έντονα από τα media. Αυτό το γεγονός δεν μας εκπλήσσει, καθώς στο απόγειο της καριέρας τους αποτελούσαν τα μεγαλύτερα ονόματα της pop μουσικής.

H Jennifer Lopez ντύνεται νύφη στη νέα της ταινία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 「 films & tv daily 」 (@90sdailyy)

Τώρα λοιπόν η κόντρα τους φαίνεται να συνεχίζεται.

Πριν από λίγες μέρες, η Christina παρευρέθηκε στα Latin Grammy, στα οποία διερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους κάτι σχετικό με την Britney. Αναλυτικότερα, τη ρώτησαν “Britney – είχατε κάποια επικοινωνία, μαζί της;”. Αν και η τραγουδίστρια πήγε να απαντήσει, ο εκπρόσωπος της έσπευσε να πει: “Δεν θα το κάνουμε αυτό σήμερα”.  Η έκφραση της Aguilera ήταν φανερά απολογητική και κατέληξε να λέει: “Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν!” πριν φύγει μακριά από τις κάμερες.

Harry Potter: Έρχεται το πολυαναμενόμενο reunion

Αυτό το συμβάν φαίνεται να δυσαρέστησε την Spears, η οποία ανάρτησε το βίντεο στο story της στο Instagram. “Αγαπώ και λατρεύω όλους όσους με στήριξαν… αλλά το να αρνείσαι να μιλήσεις όταν ξέρεις την αλήθεια ισοδυναμεί με ψέμα! 13 χρόνια σε ένα διεφθαρμένο καταχρηστικό σύστημα, γιατί είναι τόσο δύσκολο να μιλήσουν οι άνθρωποι; Είμαι αυτή που το πέρασα! Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές που μίλησαν και με στήριξαν”, έγραψε για να συνοδεύσει τη δημοσίευσή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@christinamariaaguilera)

Keywords
Τυχαία Θέματα