Brad Pitt – Ines de Ramon: Ζουν τον έρωτά τους

14:14 28/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ένα υπέροχο καλοκαίρι περνούν ο Brad Pitt και η Ines de Ramon, απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή πριν περίπου οκτώ μήνες και όπως εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο PEOPLE, η σχέση τους «συνεχίζεται πολύ δυνατά».

«Οι δυο τους έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι,

καθώς πραγματικά απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και είναι πολύ ερωτευμένοι. Είναι εμφανές σε όποιον τους βλέπει μαζί. Ο Brad Pitt εξακολουθεί να διατηρεί κατοικία στο Chateau Miraval και περνάει πολύ χρόνο εκεί και αλλού στην Ευρώπη. Και η Ines πάει εκεί αρκετές φορές για να τον δει» τόνισε η πηγή.

Brad Pitt and Ines de Ramon Are Still ‘Doing Great’: They ‘Are Very Into Each Other’ (Exclusive Source) https://t.co/80pWxanAF5

People (@people) July 28, 2023

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon εμφανίστηκαν μαζί σε αρκετές εκδηλώσεις, όπως τα 59α γενέθλια του διάσημου σταρ, σε εστιατόριο του Χόλιγουντ και στο πάρτι της πρεμιέρας του Babylon.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η σχεδιάστρια κοσμημάτων φωτογραφήθηκε στο Λος Άντζελες κρατώντας ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ παιώνιες, όπως ανέφερε η Daily Mail. Πηγή επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι ο Brad Pit ήταν αυτός που τα έστειλε.

Brad Pitt reportedly sent Valentine’s Day flowers to Ines de Ramon https://t.co/JeTleuljK2 pic.twitter.com/WPqEUFmlFm

— Page Six (@PageSix) February 18, 2023 Brad Pitt: Νέο επεισόδιο στη διαμάχη με την Angelina Jolie – Την κατηγορεί για “εχθρική εξαγορά” του οινοποιείου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα