6+1 τρόποι να συνδυάσετε τις φούστες σας στην πόλη και το νησί

10:11 4/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η γκαρνταρόμπα κάθε καλοκαιρινής σεζόν περιλαμβάνει πάντα, και δικαιολογημένα, τις αγαπημένες μας φούστες.

Η Bella Hadid εξέπληξε με τα κοντά ξανθά μαλλιά της


Δεν πρόκειται μόνο για ένα ανάλαφρο και δροσερό κομμάτι της ντουλάπας μας, αλλά και για ένα ρούχο που προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα είναι sexy και θηλυκό. Οι φούστες που αναδείχθηκαν μέσα στις κορυφαίες τάσεις για φέτος είναι οι crochet, οι maxi φούστες, οι sarong skirts, δηλαδή οι φούστες παρεό, αλλά και η κλασική mini φούστα που μας συντροφεύει

κάθε καλοκαίρι. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι, αφού μια μόνο φούστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα all day city looks, όσο και στα beach outfits των διακοπών σας.

Η ομάδα του instyle συγκέντρωσε τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς:

Φορέστε μια boho crochet φούστα για ένα ενημερωμένο look στο νησί. Συνδυάστε την με μαγιό, σαγιονάρες και ψάθινα καλοκαιρινά αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)


Η silk φούστα είναι πλέον ένα versatile item της ντουλάπας μας. Ένα κοντομάνικο πουκάμισο και mules είναι ο ιδανικός τρόπος να την αναδείξετε.

style du monde

Denim skirt: Κλασική και minimal μπορεί να λειτουργήσει σαν σανίδα σωτηρίας, μαζί με ένα oversized πουκάμισο δεμένο κάτω από το στήθος, και άνετα flats.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Tol (@lindatol_)


Η maxi λινή φούστα ανήκει στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Φορέστε την με ένα off-schoulder cropped top στην ίδια ποιότητα και chunky flats.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)


Εάν είστε φίλες των neon χρωμάτων, μια micro mini φούστα και ένα top ή πουκάμισο σε έντονο χρώμα, θα δημιουργήσουν το πιο ενδιαφέρον colorblocked σύνολο, που αναδεικνύει το μαύρισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JANKA POLLIANI (@polliani)

Η floral pencil φούστα είναι μια σταθερή αξία. Επιλέξτε ένα καλοκαιρινό knitted ή crochet top, σύμφωνα με το Parisian chic styling.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne (@jeannedamas)


Οι πλισέ φούστες με βολάν είναι ιδανικές για μια ρομαντική βόλτα ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ. Φορέστε τις με ένα λεπτό cardigan, στο οποίο θα αφήσετε τα κάτω κουμπιά ανοιχτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Keywords
Τυχαία Θέματα