Best Of: Τα εργαλεία styling που προστατεύουν τα μαλλιά σας ενώ τα φτιάχνετε

1/6 Σίδερο ισιώματοςGHD Platinum+Αυτό το εργαλείοείναι πραγματικάο καλύτερος φίλοςτων μαλλιών, αφούαναγνωρίζει τιςανάγκες τους καιπροσαρμόζεταισυνεχώς σε αυτές.€259, στα κομμωτήρια 2/6 Βούρτσα Tangle TeezerΔεν ξέρουμε τιλατρεύουμεπερισσότερο σεαυτή τη βούρτσα:το τέλειο μέγεθόςτης, το ότι δενταλαιπωρείκαθόλου τα μαλλιάή την τιμή της;€16,95,στα Sephora. 3/6 Σεσουάρ RemingtonD5000To αποσπώμενοστόμιοφορμαρίσματοςδιευκολύνει τοχτένισμα, την ίδιαστιγμή που ηλειτουργία τουείναι eco friendly,εξοικονομώνταςενέργεια.€21,07 4/6 Σίδερο για μπούκλες
GHD CurveCreativeΧρησιμοποιώνταςτην ιδανικήθερμοκρασία,δηλαδή τους 185°C,θα σας χαρίσειάψογους ανέμελουςκυματισμούς ήμπούκλες σε χρόνορεκόρ.€189, στα κομμωτήρια 5/6 Στρογγυλή βούρτσα MoroccanoilΌ,τι τύπο μαλλιών κιαν έχετε, μπορείτεσίγουρα να τατιθασεύσετε μεαυτή την κεραμικήβούρτσα με ιοντικέςιδιότητες, πουβελτιώνει την υφήκαι αυξάνει τηλάμψη τους.€20, στακομμωτήρια 6/6 Σίδερο ισιώματος Balmain (travel size) Με αυτό το σίδεροσε μέγεθος ταξιδιούστις αποσκευές σαςδεν έχετε κανένανλόγο να ανησυχείτεγια το αν τοχτένισμά σας θαδιαρκέσει.Tελειοποιήστε τοεύκολα καιγρήγορα.€249, στο attica GoldenHall

Αν υπάρχει έστω και μία γυναίκα που δεν θέλει να έχει όμορφα, περιποιημένα και καλοχτενισμένα μαλλιά, να σηκώσει τώρα το χέρι της. Καμία, σωστά; Τα περισσότερα χτενίσματα και looks όμως απαιτούν τη χρήση εργαλείων styling που δυστυχώς προκαλούν φθορά στα μαλλιά και την ποιότητα της τρίχας.

Για να αποφύγετε όσο το περισσότερο δυνατό την καταστροφή της τρίχας, θα πρέπει να επενδύσετε στα κατάλληλα εργαλεία styling. Πρέσα με πρέσα διαφέρει για παράδειγμα, αφού κάποιες προστατεύουν τα μαλλιά σας ενώ τα φτιάχνετε, ενώ άλλες απλά τα καίνε.

Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε παραπάνω μερικά από τα αγαπημένα μας εργαλεία styling, τα οποία προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑυτά τα προϊόντα δρουν σαν ασπίδα προστασίας από τη θερμότητα για τα μαλλιά σας

Keywords
Τυχαία Θέματα