Bennifer: 6 vintage φωτογραφίες του ζευγαριού που αποδεικνύουν πως αυτός ο έρωτας κρατάει χρόνια

12:36 19/7/2022 - Πηγή: InStyle

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μπορεί να ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μόλις χθες, ωστόσο ο παθιασμένος τους έρωτας υπήρξε ένας από τους πιο καθοριστικούς της προηγούμενης δεκαετίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 με έναν αρραβώνα-αστραπή να έρχεται τον επόμενο χρόνο κι ένα χωρισμό να ακολουθεί το 2004.

Nεα Υόρκη, 7 Νοέεμβρίου 2002, στο σετ της ταινίας “Jersey Girl” στο Central Park. Photo by Matthew Peyton/Getty Images

Φυσικά, ύστερα από την πρόσφατη επανένωσή τους όλοι γνωρίζαμε πως η σχέση αυτή θα κατέληγε επιτέλους, σε γάμο. Και με αφορμή το… κλείσιμο του κύκλου, εμείς κάνουμε μια επίσκεψη στις πιο τρυφερές, vintage στιγμές των Bennifer.

Credit: Bennifer/Instagram

Casual chic και με χαμόγελα: με cool outfits και καλή διάθεση, οι τότε νεαροί Bennifer απολαμβάνουν την βόλτα τους στο καλοκαιρινό Miami, χαμογελώντας στο φωτογραφικό φακό.

Credit: Bennifer/Instagram

Pizza night για δύο: η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν αφήνουν ποτέ ο ένας το χέρι του άλλου, ακόμα κι όταν στη μέση υπάρχει μια… πίτσα! Γι’ αυτό άλλωστε, αποτελούν κι ένα από τα πιο iconic ζευγάρια του Hollywood.

Credit: Bennifer/Instagram

Like teenagers: οι οποίοι δεν μπορούν να κρατήσουν με τίποτα κρυφό τον έρωτά τους. Τρυφερά τετ-α-τετ λοιπόν, για την ερωτευμένη JLo και τον cool Ben, ο οποίος ασκεί πάνω της μεγάλη γοητεία, μέχρι και σήμερα θα λέγαμε.

Credit: Bennifer/Instagram

Κοινά ενδιαφέροντα: λένε εξάλλου, πως το ζευγάρι που κάνει πράγματα μαζί, μένει μαζί για μια ζωή. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα κάνει ένα διάλλειμα μερικών ετών!

Credit: Bennifer/Instagram

Shopping therapy: κι όπως κάθε κλασικός άντρας, έτσι κι ο Ben θα ήθελε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται κάπου αλλού. Τα κοινά ενδιαφέροντα λοιπόν, δεν αφορούν μόνο το γήπεδο, αλλά και το αθεράπευτο shopping therapy και το ζευγάρι είχε βρει την τέλεια ισορροπία, ήδη από τότε.

Credit: Bennifer/Instagram

Glam moments: και μία iconic φωτογραφία που θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει στο αναμνηστικό τους άλμπουμ. JLo και Ben Affleck, full ερωτευμένοι και chic ντυμένοι στο πάρτι των Oscar του περιοδικού Vanity Fair, 20 χρόνια πριν!

Keywords
Τυχαία Θέματα