Jennifer Lopez: “Παντρεύτηκε τον Ben Affleck προτού αυτός κάνει πίσω”

10:41 19/7/2022 - Πηγή: InStyle

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με το Page Six, οι νεόνυμφοι το γιόρτασαν στο ιδιωτικό τζετ κατά την επιστροφή τους στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Κυριακής με πίτσα και Diet Coke.

Κι

ενώ η J.Lo έγραψε στο ενημερωτικό της σημείωμα στο OnTheJLo την Κυριακή ότι το ζευγάρι είχε μαζί του τα παιδιά του, τελικά τα μόνα παιδιά που ήταν παρόντα στο μυστήριο ήταν η 14χρονη κόρη της Lopez, Emme και η 13χρονη κόρη του Affleck Sera. Μαζί οι δυο τους έχουν πέντε παιδιά. Η Emme έχει έναν δίδυμο αδελφό, τον Max, και ο Affleck έχει ακόμη μία 16χρονη κόρη τη Violet και τον 10χρονο Sam με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

Jennifer… Affleck: Αντιδράσεις στα social media για την αλλαγή ονόματος μετά τον γάμο με τον Affleck

Πηγή ανέφερε στην Post ότι “ο Ben είπε στην Jen για τον γάμο αλλά της το είπε το νωρίτερο την Παρασκευή. Ήταν ελάχιστα οργανωμένο και κυρίως ήταν μία κίνηση της στιγμής. Η Violet έμεινε σπίτι γιατί είναι εξαιρετικά αφοσιωμένη στη μητέρα της” τόνισε η καλά πληροφορημένη πηγή. Όσο γιατί ο γάμος έγινε τώρα, η πηγή ανέφερε: “Η Lopez ήταν έτοιμη να παντρευτεί από το βράδυ που της έκανε την πρόταση ο Ben. ΄Ήθελε να το κλειδώσει και να εξαλείψει κάθε ευκαιρία να κάνει πίσω αυτός όσο το δυνατόν γρηγορότερα“

Keywords
Τυχαία Θέματα