Bella Hadid: Φόρεσε ένα cowboy-inspired suit

10:26 26/9/2021 - Πηγή: InStyle

Τα street style looks της Bella Hadid αποτελούν πάντοτε την τελευταία λέξη της μόδας. Ο λόγος είναι ότι το διάσημο supermodel δεν διστάζει να τολμήσει και να πάρει ρίσκα. Δοκιμάζει διαρκώς νέες τάσεις και μερικές φορές μάλιστα εντάσσει πολλά trends σε ένα ντύσιμο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πρόσφατα, εντυπωσιάζοντάς μας.

Dua Lipa και Bella Hadid εμφανίστηκαν με τις πιο girly φούστες στα πρώτα γενέθλια του γιου της Gigi Hadid!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νεότερη Hadid sister, ντυμένη με ένα μαύρο και κίτρινο καρό suit. Το συγκεκριμένο κουστούμι είχε flared παντελόνι και λεπτομέρειες με αστέρια, δίνοντας του έτσι ένα Western twist. Από μέσα επέλεξε ένα λευκό t-shirt, το οποίο ήταν κάθε άλλο παρά απλό: διέθετε ένα triple-layered cutout στο στήθος. Αυτό κατέστησε το σύνολο αβίαστα sexy και άκρως stylish.

Η Gigi Hadid με total white σύνολο μας δείχνει το πιο βολικό κομμάτι του φθινοπώρου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella’Flora’Hadid (@bellahadidtoday)

Το 24χρονο μοντέλο ολοκλήρωσε το outfit της με μια quilted Chanel shoulder τσάντα, chunky μαύρες μπότες και πληθώρα κοσμημάτων στον λαιμό. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ένα χρυσό statement κολιέ με το αρχικό γράμμα του ονόματός της, δηλαδή το B. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα με έναν throwback τρόπο, σε μια slick down αλογοουρά. Τέλος, ολοκλήρωσε με Y2K nostalgia, φορώντας ένα ζευγάρι μπλε γυαλιά ηλίου.

Όλα τα street style looks της Kendall Jenner από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Instagram @bellahadidtoday

Keywords
Τυχαία Θέματα