Balenciaga: Μια boutique από faux ροζ γούνα εμφανίστηκε στην καρδιά του Λονδίνου

13:21 10/5/2022 - Πηγή: InStyle

Και συγκεκριμένα στην οδό Mount Street της βρετανικής πρωτεύουσας. Ράφια, κολεξιόν, και αξεσουάρ κάθε τύπου εξαφανίστηκαν από το εσωτερικό της μπουτίκ, προκειμένου να τυλιχτεί ολόκληρη με ροζ τσιχλοφουσκί γούνα που θα τραβούσε την προσοχή του κόσμου. Το εγχείρημα αυτό έγινε με σκοπό ο οίκος να προωθήσει την It bag, Le Cagole, η οποία ύστερα από κάποια χρόνια έκανε και πάλι την εμφάνισή της, αποτείνοντας φόρο τιμής στη Motorcycle τσάντα του Nicholas Ghesquiere, την οποία παρουσίασε το 2001 και κατευθείαν έγινε είδος πρώτης ανάγκης.

@dezeen

«Η κολεξιόν, η οποία τώρα περιλαμβάνει πολλές τσάντες, πορτοφόλια και υποδήματα, επαναφέρει παλαιότερους κωδικούς εμπνεόμενη από την μαξιμαλιστική παράδοση και τις It bags μιας άλλης εποχής. Σε αυτό το πνεύμα είναι και το pop-up store “Le Cagole”, το οποίο καλύφθηκε ολόκληρο με φωτεινή ροζ faux γούνα. Ράφια, εκθετήρια, πατώματα, καθίσματα, ακόμα και ράφια στα ανοιχτά κιόσκια με ροζ επένδυση», σχολίασαν άνθρωποι του οίκου.

@dezeen

Πρωτότυπο; Ναι, θα σκεφτόταν κάποιος που δεν είχε δει ποτέ πριν αυτό το έντονο ροζ να στολίζει άλλα pop-up stores, όπως για παράδειγμα του σχεδιαστή Jacquemus, ο οποίος επίσης προωθούσε την It bag του οίκου. Πρακτικό; Θα ήταν, αν είχαμε χειμώνα και ο κόσμος έμπαινε στο κατάστημα τουλάχιστον για να ζεσταθεί και να κοιτάξει τις τόσο δημοφιλής τσάντες. Αλλά μέσα στο καλοκαίρι… σίγουρα η γούνα αποτελεί μια λάθος σκέψη!

@dezeen

Keywords
Τυχαία Θέματα