Κώστας Κωστόπουλος: Νέα αποκάλυψη – «Είχε πετάξει μία καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου»

Μία νέα αποκάλυψη σχετικά με τον Κώστα Κωστόπουλο έκανε η ηθοποιός Άννα Παντζέλη στο Πρω1νό. Οι δυο τους συνεργάστηκαν τις σεζόν 2001 – 2003 στη σειρά του Alpha «Κάτω από την Ακρόπολη» και σύμφωνα με την Άννα Παντζέλη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη ήταν απαράδεκτη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος ο Κώστας Κωστόπουλος πέταξε μία καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου.

«Είχαμε συνεργαστεί πολλά χρόνια πριν. Υπήρχε μία ένταση,

είχε μια σεξιστική συμπεριφορά, την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες η αλήθεια είναι – δύο τρία κορίτσια. Είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά. Εμένα μου έκανε εντύπωση πως μπορούν κάποιες γυναίκες συνάδελφοι να βγαίνουν και να λένε ότι κόβουν το χέρι τους, ότι είναι οικογενειάρχης», είπε αρχικά η Άννα Παντζέλη και συνέχισε:

«Εγώ ξέρω ότι είχε μια σεξιστική συμπεριφορά και μια κακοποιητική. Και μάλιστα είχαμε το αποκορύφωμα, που είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου μία καρέκλα. Ήμουν μπροστά, αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου να τρέμει κι όλο το συνεργείο.

Τώρα αυτό το κορίτσι επειδή δεν είναι γνωστό, επειδή δεν έχει καριέρα, επειδή ήταν 21 ετών, θα τη λιθοβολήσουμε; Αν είναι ξανθιά ή αν είναι όμορφη; Εγώ δεν έγραψε ότι βίασε αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σεξιστική συμπεριφορά του και την απαράδεκτη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους ηθοποιούς», ήταν τα λόγια της Άννας Παντζέλη.

Δείτε το βίντεο από το 2:02 και μετά:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης: Το μοντέλο του GNTM που φημολογείται ότι του έκλεψε την καρδιά

Μάριος Καπότσης: Απαντάει στις φήμες εγκυμοσύνης της Κόνι Μεταξά λίγο πριν παντρευτούν!

 Πρω1νό – Αποκλειστικό: Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πριν το ετήσιο μνημόσυνο της Καρολάιν

Keywords
Τυχαία Θέματα