Η Britney Spears έδωσε στους fans μια πρώτη εικόνα του νυφικού της

10:56 10/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι μοιράζεται έναν ιδιαίτερο δεσμό με τους 41 εκατομμύρια followers της στο instagram. Είτε απολαμβάνει τη νέα της ελευθερία, είτε μοιράζεται σημαντικά νέα για τη ζωή της, οι ακόλουθοι της Britney

είναι πάντα οι πρώτοι που γνωρίζουν. Η pop star δημοσίευσε λεπτομέρειες σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari με μια εικόνα από το νυφικό της. Επιπλέον παρουσίασε στον κόσμο τη νέα προσθήκη της οικογένειάς της, τη Wendy.

Η φωτογραφία έδειχνε το αιλουροειδές να κοιτάζει ψηλά την κάμερα ενώ ήταν ξαπλωμένο σε ένα λευκό πέπλο. «Σας παρουσιάζουμε τη Wendy! Και ναι, αυτό είναι το πέπλο στο νυφικό μου», έγραψε στη λεζάντα η Britney.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Από τότε που αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, και οι δύο μελλοντικοί νεόνυμφοι δεν έχουν αποκαλύψει κάτι για τον επερχόμενο γάμο τους. Ενώ μοιράστηκε ένα αφιέρωμα για την Ημέρα της Μητέρας, ο Asghari αποκάλυψε ότι αν και έχουν ορίσει την ημερομηνία του γάμου τους, δεν θα δημοσιοποιηθεί παρά μόνο μετά το τέλος των εορτασμών.

«Οι ζωές μας ήταν ένα πραγματικό παραμύθι», έγραψε ο Sam πάνω από μια φωτογραφία της Britney που δείχνει το δαχτυλίδι αρραβώνων της. «Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας σε σένα μέλλουσα βασίλισσα μου. Επίσης, η μεγάλη μέρα έχει οριστεί! Αλλά κανείς δεν θα το μάθει μέχρι… την επόμενη μέρα».

Εμείς, να ευχηθούμε με το καλό!

Keywords
Τυχαία Θέματα