Anne Hathaway: Εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των Καννών

11:32 20/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Anne Hathaway και ο Jeremy Strong επισκέφθηκαν την Croisette για την πρεμιέρα της ταινίας «Armageddon Time» του συγγραφέα-σκηνοθέτη James Gray. Στην ημι-αυτοβιογραφική ταινία του Gray για τα παιδικά του χρόνια στο Queens της δεκαετίας του 1980 πρωταγωνιστούν οι νεοφερμένοι Banks Repeta και Jaylin Webb. Η Hathaway και ο Strong υποδύονται ένα ζευγάρι Εβραίων που αγωνίζονται να κατανοήσουν έναν μαθητή της έκτης δημοτικού που παλεύει με την ταυτότητά του. Η σχέση

του με τον άρρωστο παππού του Anthony Hopkins, ξεσήκωσε τα συναισθήματα του κοινού κατά την προβολή του φιλμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Μετά το τέλος της ταινίας ακολούθησε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, όπου οι πρωταγωνιστές ξέσπασαν σε κλάματα ενώ ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι η ταινία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο «σε απόλυτο πανικό». «Είμαι βαθιά συγκινημένος», είπε ο Gray, «είναι η ιστορία μου, κατά κάποιο τρόπο, και εσείς τη μοιραστήκατε μαζί μου».

Την αρχή του «less is more» εφάρμοσε η Hathaway μέσα από την απίστευτη εμφάνισή της. Η 39χρονη ηθοποιός εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί του Palais πριν από την προβολή, επιλέγοντας ένα Armani Privé εφαρμοστό λευκό φόρεμα με εσάρπα και κολιέ από ζαφείρι και ρουμπίνι από την Chopard. Το απλό σχέδιο του φορέματος δημιουργεί την ψευδαίσθηση της αδιαφάνειας με τις λεπτές λάμψεις από πούλιες. Στο red carpet για την πρεμιέρα της ταινίας εμφανίστηκαν επίσης οι Julia Roberts, Deepika Padukone και Rebecca Hall.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Η Jessica Chastain εξέπληξε το κοινό στο Φεστιβάλ των Καννών όταν εμφανίστηκε σε ένα μικρό ρόλο στο δράμα ενηλικίωσης ως Maryanne Trump, αδερφή του Donald Trump. Το «Armageddon Time» βασίζεται στην παιδική ηλικία του Gray και επικεντρώνεται στο σχολείο Kew-Forest της Νέας Υόρκης – όπου φοιτούσε και ο Trump στα νιάτα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα