Amber Heard: Την “κόβουν” από το Aquaman 2 – Διαψεύδει η ίδια

10:53 15/6/2022 - Πηγή: InStyle

Η Amber Heard αντέδρασε με οργή στις φήμες ότι την “έκοψαν” από το sequel του Aquaman για την οποία θα έπαιρνε αμοιβή 2 εκατ. δολάρια, αφού υπήρξαν αναφορές στα Μέσα ότι ο ρόλος της θα αναδιανεμηθεί εκ νέου.

Η Heard βρίσκεται εν μέσω νέου σκανδάλου, μετά τη συνέντευξή της στην εκπομπή Today όπου επανέλαβε τους ισχυρισμούς της εναντίον του Johnny Depp

τον οποίο κατηγορεί για κακοποίηση, παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για δυσφήμηση.

Michael Reynolds/Pool/AFP/Getty Images

Στον απόηχο της θύελλας αντιδράσεων που ξεσήκωσε η σταρ μετά τη συνέντευξή της, το Just Jared ανέφερε πως η 36χρονη ηθοποιός που ήδη έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του sequel της ταινίας του 2018, στην οποία συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Jason Momoa, “κόπηκε” και επίσημα από το Aquaman 2. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Warner Bros επανεξέτασε την ταινία, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι σκηνές της Heard θα ξαναγυριστούν με άλλη ηθοποιό. “Η Warner Bros. αποφάσισε να αναδιανείμει τον ρόλο της Amber Heard μετά το screentest της ταινίας” είπε πηγή στο Just Jared. “Θα κάνουν ξανά γυρίσματα με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της, τον Jason Momoa και τη Nicole Kidman.

Εκπρόσωπος της Heard έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας στην DailyMail.com: “Οι φήμες συνεχίζονται όπως ήταν από την πρώτη μέρα – ανακριβείς, γεμάτες αναισθησία και ελαφρώς παρανοϊκές”.

Πάντως, υπήρξαν σοβαρές αμφιβολίες για το μέλλον της Heard με το franchise της DC εν μέσω της μαραθώνιας δίκης δυσφήμησης έξι εβδομάδων του Depp, κατά την οποία το στέλεχος της Warner Bros, ο Walter Hamada κατέθεσε ότι οι παραγωγοί είχαν ήδη σκεφτεί να αναδιανείμουν τον ρόλο λόγω ανησυχιών για την έλλειψη “φυσικής χημείας” της Heard με τον συμπρωταγωνιστή της, Jason Momoa. Μια διαδικτυακή αίτηση για να αποσυρθεί η Heard από τo sequel ξεκίνησε επίσης προς το τέλος της δίκης – κερδίζοντας 4,6 εκατομμύρια υπογραφές μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Η Heard υποδύθηκε για πρώτη φορά τη Mera, την πριγκίπισσα του υποβρύχιου βασιλείου Xebel, στο Justice League του 2017, και επανήλθε ξανά στον ρόλο της στο αρχικό Aquaman την επόμενη χρονιά. Στη διάρκεια της δίκης, η ατζέντισσα του πρακτορείου ταλέντου WME, Jessica Kovacevic, κατέθεσε ότι ο ρόλος της Heard ήταν μικρότερος στο sequel εξαιτίας της “έλλειψης χημείας” με τον Jason Momoa, που είναι ο πρωταγωνιστής.

CREDIT: WARNER BROS/DC/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Στη διάρκεια της δίκης, ο Depp υποστήριξε ότι μεσολάβησε προκειμένου η πρώην σύζυγός του να πάρει τον ρόλο μετά την ακρόαση, αφού τηλεφώνησε στα στελέχη της Warner Bros. για να κλείσει η συμφωνία. Η ηθοποιός το διέψευσε λέγοντας ότι πολέμησε σκληρά για να επιστρέψει στο sequel όταν “δεν ήθελαν καν να με συμπεριλάβουν στην ταινία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα