Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι δύσκολο τα παιδιά να διαχειριστούν ένα διαζύγιο και την απώλεια δύο γιαγιάδων»

Η Κατερίνα Καραβάτου άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό You και τη Τζώρτζια Συρίχα και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε αυτή τη σεζόν, το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και τα επαγγελματικά σχέδια για την επόμενη σεζόν.

«Για μένα, αυτή η χρονιά που πέρασε πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Ωστόσο, δε μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από το να προσπαθώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα γιατί έχω στο μυαλό μου κυρίως την Αέλια και τον Αρίωνα. Είναι δύσκολο για δυο παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να μπορέσουν να διαπραγματευτούν ένα διαζύγιο

και τις απώλειες των δυο γιαγιάδων με τις οποίες ήταν πολύ κοντά», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια για τη χρονιά που πέρασε.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως ζήτησε βοήθεια για να διαχειριστεί όσα συνέβησαν: «Ζήτησα βοήθεια πρώτα από τους δικούς μου ανθρώπους και στη συνέχεια από ειδικό γιατί είναι πολλά τα θέματα προς διαπραγμάτευση και δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια. Εγώ το κάνω συχνά».

Όταν ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά σχέδιά της, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι για τίποτα σίγουρη και δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και θα ήθελα να υπάρχει θετική έκβαση σε ό,τι γίνει οπότε θα αφήσω να με πάει η ροή των πραγμάτων. Έχω στρεσαριστεί και αγχωθεί τόσο πολύ, έχω περάσει τόσες πολλές αγωνίες και απώλειες οπότε ο στόχος μου είναι να κάνω ότι είναι καλύτερο για εμένα».

Διαβάστε ακόμα:

 Τίνα Κίλμπεργκ: «Αρνήθηκα τον ρόλο της Αργυρώς στον Σασμό γιατί ο σκηνοθέτης δεν ήταν αξιοπρεπής»

 Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή παίρνουν μια μεγάλη απόφαση που θα ταράξει τον Δούκα και τη Μυρσίνη

 Βίκυ Καγιά: Η πρώτη ανάρτηση με τη νέα ομάδα του GNTM 5

Keywords
Τυχαία Θέματα