Τζένη Μπαλατσινού: «Ο μικρός γιος μου με έκανε να νιώσω ότι κέρδισα χρόνια από τη ζωή μου»

Η Τζένη Μπαλατσινού εγκαινίασε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή της, αφού υπέγραψε τη δική της συλλογή παιδικών ρούχων. Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην παρουσίαση της πρώτης κολεξιόν, με τη γνωστή παρουσιάστρια να παραχωρεί δηλώσεις μετά από καιρό.

Πριν από 2,5 χρόνια, η Τζένη Μπαλατσινού έγινε για τέταρτη φορά μητέρα, καθώς έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Ο Παναγιώτης Αντώνιος έχει ξετρελάνει όλα τα μέλη της οικογένειας και όπως αποκάλυψε

η Τζένη Μπαλατσινού, έχει γίνει η μασκότ του σπιτιού.

Παράλληλα, η ίδια εξομολογήθηκε πως μετά τη γέννηση του γιου της έχει κερδίσει χρόνια από τη ζωή της, καθώς βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

«Όταν έχεις γίνει μία φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω. Ο γιος μου με έχει κάνει να νιώσω ότι έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Είναι η μασκότ του σπιτιού και τώρα που έχουν έρθει και οι αδερφές του, καταλαβαίνεις, είναι φουλ χαϊδεμένος», ήταν τα λόγια της Τζένης Μπαλατσινού.

Διαβάστε ακόμα:

 Light: Η απάντηση για τη σύλληψη του Trannos – «Αν δεν σας αρέσει η ραπ, ακούστε εκκλησιαστικά»

 Mike: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Έλενα Τσαγκρινού; Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

 Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι δύσκολο τα παιδιά να διαχειριστούν ένα διαζύγιο και την απώλεια δύο γιαγιάδων»

Keywords
Τυχαία Θέματα