Amanda Seyfried: Σκέφτεται να γίνει μαία…

13:59 12/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Amanda Seyfried έχει ενθουσιαστεί πάρα πολύ με τη μητρότητα.

Η σχέση της διάσημης ηθοποιού με τον Thomas Sadoski κύλησε πολύ γρήγορα. Ξεκίνησαν να είναι μαζί τον Φεβρουάριο του 2016 και μέσα σε μόλις έναν χρόνο αρραβωνιάστηκαν. Τον Μάρτιο του 2017 παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή με τα κοντινά τους πρόσωπα. Στην αρχή διατήρησαν το γάμο τους μυστικό, για να μην πέσουν τα φώτα των παπαράτσι πάνω τους σε μια τόσο σημαντική και ιερή στιγμή τους. Λίγες ημέρες αργότερα, έφεραν στον

κόσμο την κόρη τους, Nina. Έγιναν γονείς για πρώτη φορά και ήταν πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ. Ήταν λογικό λοιπόν που η χαρά τους ήταν υπέρμετρη, όταν υποδέχτηκαν και τον γιο τους το 2020. Μάλιστα, η 36χρονη μητέρα είχε σκεφτεί τότε να αλλάξει καριέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Seyfried (@mingey)

Η Amanda Seyfried έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ‘Marie Claire’. Μίλησε για διάφορα ζητήματα και ένα από αυτά ήταν η μητρότητα. Τόνισε μάλιστα πως τόσο πολύ ενθουσιάστηκε με τη γέννα που θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό εγκύων κατά τη διάρκεια του τοκετού. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Όταν γέννησα ήμουν σε φάση, αυτό είναι το πιο υπέροχο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Πρέπει να βρίσκομαι εκεί για τις άλλες γυναίκες και να τις βοηθάω, ο τοκετός ήταν απίστευτος”, ξεκίνησε να λέει η Amanda για την εμπειρία της. “Μιλούσα με τη μαία μου για τη δουλειά της και το τι ακριβώς κάνει. Κατάλαβα ότι ήταν ό,τι καλύτερο, θα ήθελα να βοηθάω τους ανθρώπους που αποκτούν παιδιά”, είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά και δεν προχώρησε στο νέο επαγγελματικό βήμα! Σχολίασε μάλιστα χιουμοριστικά. “Είμαι καλύτερη στο να βγάζω φωτογραφίες τη μητέρα και να της κάνω μασάζ στην πλάτη”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Seyfried (@mingey)

Keywords
Τυχαία Θέματα