Alec Baldwin: Το σχόλιο της Hilaria για τα 26 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τον σύζυγό της

12:06 22/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Hilaria Baldwin μπορεί να έχει επτά παιδιά, αλλά στην πραγματικότητα είναι μαμά οκτώ.

Η σύζυγος του Alec Baldwin, που είναι 26 χρόνια νεότερή του, αποκάλυψε την παράξενη δυναμική του ζευγαριού, καθώς δέχονται επικρίσεις για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους.

“Είμαι η μαμά του; Μερικές φορές είμαι η μαμά του. Μερικές φορές“, δήλωσε η εκπαιδεύτρια γιόγκα σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

“Στην αρχή της σχέσης μας, όλοι έλεγαν: Πρέπει να έχει προβλήματα με τον μπαμπά επειδή είναι παντρεμένη με κάποιον μεγαλύτερο”, εξήγησε η Hilaria. “Αλλά στην

πραγματικότητα είναι το αντίθετο” επεσήμανε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Η 39χρονη γνώρισε τον Alec, 65 ετών, το 2011 και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2012.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι απέκτησε επτά παιδιά: την κόρη Carmen, 9 ετών, τον γιο Rafael (“Rafa”), 7 ετών, τον γιο Leonardo (“Leo”), 6 ετών, τον γιο Romeo, 5 ετών, τον γιο Eduardo (“Edu”), 2 ετών, την κόρη María Lucía (“Marilu”), 2 ετών και την κόρη Ilaria, η οποία σήμερα γίνεται 9 μηνών.

Με κάποιο τρόπο, η Hilaria καταφέρνει να τους κάνει όλους δύο μπάνια την ημέρα – ένα το πρωί και ένα πριν τον ύπνο. “Κυριολεκτικά απλά θα παραταχθούν”, δήλωσε στο περιοδικό η γεννημένη στη Βοστώνη, γεννημένη ως Hillary Lynn Hayward-Thomas. “Και πάμε 1, 2, 3, πολύ γρήγορα, μαλλιά, σαμπουάν, μέσα και έξω. Τους ψεκάζω. Όταν ήμουν νεότερη, διάβασα το ‘Cheaper by the Dozen’ . Και το μόνο πράγμα που θυμάμαι από το βιβλίο είναι ότι βρήκαν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χρήσης ενός σαπουνιού” επεσήμανε η Hilaria.

Ακόμη, είπε ότι “λατρεύει να γεννάει” και παρομοίασε την εμπειρία με το να “κατεβαίνεις από μια νεροτσουλήθρα που είναι πραγματικά τρομακτική. Και μετά φθάνεις στο τέλος και σκέφτεσαι: θέλω να το ξανακάνω“, υποστήριξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα