Jessica Chastain: Μια φλογερή Vegan… πουτίγκα από τα χεράκια της

07:30 22/6/2023 - Πηγή: InStyle

Mπορεί να ήξερε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός από την τρυφερή ηλικία των 7, έπρεπε όμως να περάσει τα 30 η Jessica Chastain για να της δώσει το Χόλιγουντ τη μεγάλη ευκαιρία. Μέχρι να την επιλέξει, το 2008, ο σκηνοθέτης Terrence Malick για την ταινία του «The tree of life», η γεννημένη το 1977 κοκκινομάλλα είχε να επιδείξει μόνο κάτι τηλεοπτικά περάσματα, μια εμφάνιση στην ανεξάρτητη κινηματογραφική παραγωγή «Jolene» και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη

θεατρική παράσταση «Σαλώμη» του Al Pacino, ο οποίος και τη σύστησε στον Μάλικ.

Αρκούσε, όμως, αυτό το… άνοιγμα της πόρτας για να εισβάλει εκείνη δυναμικά στη μεγάλη οθόνη, με την παρουσία και το ταλέντο της να έχει μέχρι στιγμής 159 υποψηφιότητες για βραβεία και 104 διακρίσεις. Συγκεκριμένα, το 2013 κέρδισε το πρώτο της βραβείο Golden Globe και το πρώτο της Critics Choice Award για την ταινία «Zero Dark Thirty», ενώ το 2022 κέρδισε και πάλι το Critics Choice Award, αλλά παρέλαβε και το πρώτο της Οσκαρ καλύτερης ερμηνείας σε πρωταγωνιστικό ρόλο για την ταινία «The eyes of Tammy Fave».

Η Jessica Chastain δεν είναι από εκείνες τις σταρ που έχουν απασχολήσει τον Τύπο με την προσωπική τους ζωή, κρατώντας τόνους χαμηλούς – ο πιο διάσημος «σύντροφός» της τα τελευταία χρόνια είναι ο τρίποδος σκύλος της, ο Chaplin!

Showing gratitude for the best pooch out there! Happy #InternationalDogDay Chaplin!! pic.twitter.com/iRWgKKbsrS

Jessica Chastain (@jes_chastain) August 26, 2020

Παρ’ όλα αυτά, κάτι που όλοι γνωρίζουν είναι πως ακολουθεί vegan διατροφή, εξ ου και η συνταγή της για πουτίγκα με την αγαπημένη υπερτροφή του Χόλιγουντ, τους σπόρους chia.

Πουτίγκα με chia

Υλικά

1 κούπα σπόρους chia

5 κούπες νερό

2 κούπες κάσιους

3/4 κούπας σιρόπι αγαύης

1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

2 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου

Τρόπος παρασκευής

• Μουλιάζουμε σε νερό τα κάσιους για 4-6 ώρες και κατόπιν τα σουρώνουμε.

• Μουλιάζουμε στις 5 κούπες νερό τους σπόρους chia για τουλάχιστον 1 ώρα, ανακατεύοντας συχνά κατά το πρώτο τέταρτο ώστε να δημιουργηθεί κάτι σαν ζελέ.

• Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός των chia μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.

• Στο τέλος προσθέτουμε και το ζελέ των chia και ανακατεύουμε. Η πουτίγκα μας είναι έτοιμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα