Πρω1νό -Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου βλέπουν το φως δημοσιότητας.

Μάλιστα, στο Πρω1νό παρουσίασαν σήμερα (01/04) το μήνυμα που είχε στείλει σε γνωστή παρουσιάστρια η 33χρονη μητέρα δύο μήνες πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη εμφανιζόταν ως… μάνατζερ του συζύγου της, Μάνου, την περίοδο, μάλιστα, που είχαν χωρίσει, όπως έγινε εκ των υστέρων γνωστό.

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω

αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιεί ιδιαίτερα σας στέλνω το λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων», έστειλε στο Instagram σε γνωστή παρουσιάστρια, προσθέτοντας το link από το τραγούδι του Μάνου.

Αμέσως μετά την προβολή του μηνύματος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν έχει ποινική διάσταση αυτό που λέω. Έχει ανθρώπινη. Χάνεις τα δυο σου παιδιά, εγώ δεν ξέρω πώς θα συνεχιζόταν η ζωή μου αν χανόταν τα παιδιά μου. Εδώ λέμε ένα συγκεκριμένο πράγμα, έχασαν τα δύο παιδιά, συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους. Ο ένας πήγαινε στο X-Factor και η Ρούλα παρακαλούσε παρουσιάστριες. Ανθρώπινα μιλάω για το πώς κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν…».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης:

Ορφέας Αυγουστίδης -Γεωργία Κρασσά: Παντρεύεται το ζευγάρι -Η αναγγελία του γάμου τους

Θανάσης Κατερινόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Προσπάθησε πολλές φορές να δολοφονήσει την Τζωρτζίνα…»

Bruce Willis: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του, Scout LaRue για την κατάσταση της υγείας του!

Keywords
Τυχαία Θέματα