Παλεύεις με το φριζάρισμα; Θέλεις μαλλιά σαν κομμωτηρίου; Ένα και μόνο προϊόν θα σε σώσει!

Έχεις κουραστεί με το καθημερινό styling των μαλλιών σου; Θέλεις να είσαι πάντα περιποιημένη αλλά με την υγρασία του περιβάλλοντος δεν το καταφέρνεις ποτέ;

Ψάχνεις μία λύση που θα σε σώσει μεν αλλά δεν θα καταστρέφει παράλληλα και τα μαλλιά σου; Είναι πολλές οι απορίες που μαζεύτηκαν και νομίζω ότι δεν πρόκειται να μας πιστέψεις αν σου πούμε ότι όλες αυτές έχουν λύση και μάλιστα με ένα προϊόν.

Δεν θα το χαρακτηρίσω από τώρα μαγικό, γιατί μπορεί

να με πεις προκατειλημμένη, θα αφήσω να το πεις εσύ στο τέλος αυτού του άρθρου.

Πάμε να τα δούμε όλα από την αρχή. Το δεδομένο είναι ότι θέλεις να είσαι πάντα περιποιημένη και τα μαλλιά σου να δείχνουν λες και μόλις βγήκες από το κομμωτήριο. Το πρόβλημα Νο1 είναι η υγρασία με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φριζάρουν.

Extra info

Τι είναι το λεγόμενο φριζάρισμα;

Με επιστημονικούς όρους είναι όταν οι δεσμοί της τρίχας που συγκρατούν το σχήμα της «σπάζουν» με αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάνουν την φόρμα τους. Με απλά λόγια είναι όταν φτιάχνεις τα μαλλιά σου και μετά από μισή ώρα που είσαι έξω αυτά αρχίζουν να φουντώνουν, να ηλεκτρίζονται, αν είναι ίσια να κατσαρώνουν και να δείχνουν ατημέλητα.

Υπάρχει άραγε προϊόν που μπορεί να σε βοηθήσει με αυτό; Ναι!

Πάμε και στο επόμενο πρόβλημα, το Νο2, που είναι η ταλαιπωρία των μαλλιών μέσω της χρήσης των θερμικών εργαλείων. Είναι αναπόφευκτο να μη χρησιμοποιήσεις την θερμότητα για να φτιάξεις τα μαλλιά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανέχεσαι και την αφυδάτωση τους καθώς και το διαρκές σπάσιμο των άκρων. Υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να σε βοηθήσει ΚΑΙ σε αυτό, ναι.

Η αλήθεια είναι πως μπορούμε να σκεφτούμε 500 ακόμα προβλήματα που έχεις με τα μαλλιά σου. Ας μην αναλύσω τα δικά μου. Πάμε όμως να μιλήσουμε για την λύση, την οποία μάλιστα και έχω στα χέρια μου και στο παρακάτω βίντεο θα μπορέσεις να δεις ακριβώς την χρήση και τα οφέλη του.

Βέβαια κάναμε μια τόσο μεγάλη ανάλυση για να παρουσιάσουμε ένα προϊόν που είναι super διάσημο από μόνο του! Φυσικά μιλάμε για το πιστολάκι μαλλιών, Dyson Supersonic την απόλυτη λύση για τα ατίθασα μαλλιά, εφαρμόζοντας ήπια θερμότητα για αποδεδειγμένα μειωμένη φθορά στα μαλλιά.

Πρωτοπόρος στην καινοτομία, η Dyson λανσάρει και στην Ελλάδα ένα νέο, εντυπωσιακό εξάρτημα εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, που προσφέρει στο σπίτι το πιο λείο και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Το νέο εξάρτημα που ονομάζεται Flyaway αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda ανασηκώνοντας τα μακριά μαλλιά και κρύβοντας πίσω τους τις πιο ατίθασες τρίχες, παραδίδοντας ένα λείο, επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.

H Jen Atkin, Dyson Global Styling Ambassador, που ακολουθούμε πιστά στο Instagram είπε: «Όλοι μπορούν να συμφωνήσουν ότι οι ατίθασες τρίχες είναι εκνευριστικές, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση ενός φορμαρίσματος στο κομμωτήριο. Το μυστικό για να τιθασεύσει κανείς τις τρίχες είναι ένα από τα βασικά skills κάθε κομμωτή. Θέλουμε ωστόσο οι πελάτες μας να μπορούν να επιτυγχάνουν το ίδιο αποτέλεσμα στο σπίτι. Το τελευταίο εξάρτημα της Dyson για το Supersonic κάνει ακριβώς αυτό!».

Ορίστε τι κάνει η Jen:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Founder/CCO/Hairstylist (@jenatkinhair)

Ορίστε τι κάνω εγώ, η beauty editor του faysbook.gr:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

Με λίγα λόγια, τι κάνει πραγματικά το Dyson να ξεχωρίζει;

Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson είναι κατά μέσο όρο έξι φορές πιο γρήγορο από το μοτέρ άλλων σεσουάρ.

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier, παράγει μια υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα για γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας.

Σε αντίθεση με άλλα, το Dyson Supersonic μετρά τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές και ρυθμίζει τη θερμότητα, αποτρέποντας τη φθορά και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης των μαλλιών, αφού θα αντανακλούν περισσότερο φως σε μία μόνο κατεύθυνση.

Ρίξε μία ματιά:

Θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα; 4 tips που θα σας βοηθήσουν!

Και όμως γίνεται: Τέλεια ίσια μαλλιά χωρίς φθορά και μάλιστα σε χρόνο dt!

Keywords
Τυχαία Θέματα