7 outfits με καπέλο από το πιο φρέσκο fashion icon Emma Fridsell

10:04 1/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Emma Fridsell είναι ένα από τα πιο φρέσκα fashion icons που μονοπωλούν τα φλας των φωτογράφων σε κάθε εβδομάδα μόδας, ειδικά στη σουηδική και αυτή της Κοπεγχάγης μιας και είναι οι αγαπημένες της. Κι όσο ο φακός τη λατρεύει, άλλο τόσο λατρεύει και η Emma τα καπέλα για αυτό και κάθε της εμφάνιση περιλαμβάνει

ένα. Ασυνήθιστο πάντα, για να τραβά την προσοχή, και να ολοκληρώνει το ξεχωριστό της look.

Instagram @emmafridsell

Ο knit μπερές: ταιριάζει άψογα ακόμα και με ένα παντελόνι σε μορφή sweatpants, που συνδυάζεται με μποτάκια και puffer μπουφάν. Η Emma γνωρίζει πώς να φέρνει διαφορετικά στοιχεία σε ένα look και πως ένα έντονο καπέλο κάνει τη διαφορά.

Instagram @emmafridsell

Balaclava: και γυαλιά ηλίου για τις πιο κρύες ημέρες. Όσο εντυπωσιακό είναι το πάνω μέρος, τόσο θα πρέπει να είναι και το κάτω. Φούστα με κολάν και loafers, το mix&match στα καλύτερά του και η εικόνα τής Emma απόλυτη έμπνευση.

Instagram @emmafridsell

Μπαντάνα για την άνοιξη: cool και φρέσκια με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο σε συνδυασμό, που δεν απαιτεί πολλά γιατί ποντάρει στα αξεσουάρ.

Instagram @emmafridsell

Κροσέ μπερές: προσθέτει το κάτι extra στην total leather εμφάνιση της Emma. Μια εναλλακτική του κλασικού καπέλου, που δεν θα μπορούσε να λείπει από την ντουλάπα μιας hat addict.

Instagram @emmafridsell

Cowboy hat: και διάθεση άγριας Δύσης. Μόνο που η Emma Fridsell το πήγε ένα βήμα παρακάτω και συνδύασε για άλλη μια φορά items που κανένας δεν θα μπορούσε να βάλει μαζί σε μια εικόνα. Γούνινες μπότες, παγιέτες και καπέλο του cowboy σε lime χρώμα και print μαζί με πολλά χαμογελάκια! Φόρεσε ό,τι θέλει και όλα πάνω της δείχνουν αρμονικά.

Instagram @emmafridsell

Δερμάτινος μπερές: καθώς είναι το αγαπημένο της κομμάτι σε συνδυασμό με ένα χαλαρό outfit για μία καθημερινή ημέρα. Υποθέτουμε ότι η ντουλάπα με τα καπέλα της Emma είναι μεγαλύτερη από αυτή των παπουτσιών.

Instagram @emmafridsell

Το σκουφάκι της Κοκκινοσκουφίτσας: σε πράσινο χρώμα όμως γιατί εδώ πρωταγωνίστρια είναι η Emma. Το κορίτσι με τα καπέλα εκπλήσσει σε κάθε του εμφάνιση, αποδεικνύοντας ότι το στιλ και η φαντασία δεν έχουν όρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα