Platform mules: Αυτός είναι ο νέος βασιλιάς των παπουτσιών

18:00 31/1/2022 - Πηγή: InStyle

Τα κομψά λεπτεπίλεπτα mules των 90s και της Carrie Bradshaw, που τόσο λατρέψαμε και το καλοκαίρι που μας πέρασε, εκθρονίζονται. Έχουμε νέο βασιλιά που ακούει στο όνομα platform mules. Ανήκει στην ίδια κατηγορία, σανδάλια με τακούνι χωρίς δέσιμο, ωστόσο διαθέτει περισσότερο ύψος. Πολύ περισσότερο θα λέγαμε γιατί ανήκει στις πλατφόρμες.

@versace

Αρχικά το είδαμε να επικρατεί στην κλειστή μορφή του, θυμηθείτε τις 70s πλατφόρμες με τη μπαρέτα, στις glam εμφανίσεις όλων των fashion

girls. Σήμερα, η πλατφόρμα μεταφέρεται στα mules και από ότι έχουμε καταλάβει τα σύγχρονα παπούτσια επενδύουν στον όγκο και στο ύψος και καθόλου στην κομψότητα.

@viktor&rolf

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη λατρέψει τα platform mules, χρησιμοποιώντας τα στις πασαρέλες. Μάλιστα για τον οίκο Versace αποτελεί το νέο αντικείμενο πόθου, καθώς στη νέα καμπάνια το είδαμε να φιγουράρει σε κάθε πόδι και σε κάθε απόχρωση. Σίγουρα δεν μπορούμε να το αποκαλέσουμε φινετσάτο. Ωστόσο, έχει έναν νοσταλγικό αέρα και από την άλλη η πλατφόρμα είναι περισσότερο άνετη από το τακούνι στιλέτο. Έτσι άνετα θα επικρατήσει και το συγκεκριμένο παπούτσι το καλοκαίρι του 2022.

@versace@ArnaudLajeunie

Keywords
Τυχαία Θέματα