Μάξι dress: Τα ωραιότερα φορέματα που πρωταγωνίστησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης

12:30 16/2/2022 - Πηγή: InStyle

Οι εβδομάδες μόδας συνηθίζουν να αναδεικνύουν ένα item ως το hot κομμάτι της σεζόν. Στο Παρίσι είδαμε τις balaclavas και τα extreme head accessories, στην Κοπεγχάγη τη σκυτάλη πήραν τα neon χρώματα με τελικό προορισμό τη Νέα Υόρκη, η οποία ψήφισε maxi φόρεμα. Ίσως το πιο λειτουργικό και πιο ευκολοφόρετο κομμάτι, που ήδη έχουμε στην ντουλάπα

μας. Και αν όχι, προλαβαίνετε να επενδύσετε σε ένα από αυτά.

Instagram @leonniehanne

Το fun με τα κρόσια: από το πιο fun κορίτσι των street style εμφανίσεων, Leonnie Hanne, το μαύρο μάξι φόρεμα παίρνει άλλη υπόσταση, πιο διασκεδαστική και πιο stylish. Μια cool παραλλαγή που μένει αξέχαστη.

Instagram @sandrasemburg

Το πλεκτό c-through: μια elegant επιλογή, τολμηρή και αποκαλυπτική που όμως ανήκει στα διαχρονικά κομμάτια. Το λεπτό πλεκτό φόρεμα διαγράφει το σώμα και ανήκει στα πλέον stylish items που κάθε σωστά ενημερωμένο κορίτσι θα πρέπει να έχει στη ντουλάπα του.

Instagram @sandrasembourg

Το balloon: ναι, φήμες λένε ότι η συγκεκριμένη γραμμή επιστρέφει ξανά τόσο σε μίνι όσο και σε μάξι φορέματα. Ιδιαίτερο, αλλά αν δεν ανήκετε στους fan τους συγκεκριμένου σχεδίου, καλό θα ήταν να το αποφύγετε.

Instagram @lefrenchystyle

Η μάξι ποπλίνα: ένα φόρεμα χυτό και άνετο που το είδαμε να κυκλοφορεί αρκετά ήδη από την προηγούμενη σεζόν. Θα συνεχίσει το ίδιο άνετα να κυριαρχεί στους δρόμους συνδυασμένο με flat παπούτσια που ενισχύουν τον cool χαρακτήρα του.

Instagram @claireguillon

Μάξι σε γήινες αποχρώσεις: basic και chic, ένα φόρεμα που κολακεύει την κάθε γυναίκα και αποτελεί την τέλεια βάση για να χτίσετε το οποιοδήποτε look. Must-have τόσο για τον χειμώνα, όσο και για το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Instagram @modehunter

Το φλούο πλεκτό: γιατί αν κάτι μάθαμε μέχρι τώρα είναι ότι τα έντονα neon χρώματα θα επικρατήσουν. Φορέστε ένα μάξι σε ροζ τσιχλοφουσκί και να είστε σίγουρες ότι θα τραβήξετε τα βλέμματα και του πιο αδιάφορου ανθρώπου.

Instagram @modehunter

Cut out μάξι: κλασικό πλέον κομμάτι που το έχουμε δει σε μίνι, μίντι και τώρα στην πιο μακριά εκδοχή του. Το ενδιαφέρον με τα μάξι φορέματα είναι ότι ταιριάζουν περισσότερο με flat παπούτσια παρά με ψηλοτάκουνα. Και αυτό βολεύει, η αλήθεια είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα