50 Cent: Το άγριο ξέσπασμα του ράπερ – Πέταξε το μικρόφωνο στο κοινό και τραυμάτισε θαυμάστριά του στο κεφάλι

12:03 1/9/2023 - Πηγή: InStyle

Εξοργισμένος ο 50 Cent για το μικρόφωνο που δεν λειτουργούσε, το εκσφενδόνισε στο κοινό, τραυματίζοντας μία θαυμάστριά του στο κεφάλι

Η παραγωγή έδωσε στον ράπερ πολλά χαλασμένα μικρόφωνα στη διάρκεια της εμφάνισής του στην αρένα Crypto.com στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, ο 50 cent ξέσπασε και πήρε το μικρόφωνο και το πέταξε οργισμένος στο πλήθος.

50 Cent is now a suspect in a battery case after throwing a mic at a woman

which hit her in the head at a show.
pic.twitter.com/UPw9PaiqqK

— Daily Loud (@DailyLoud) August 31, 2023

Αν και στο βίντεο που ανέβηκε στα social media δεν φαίνεται πού… προσγειώθηκε το μικρόφωνο, η ραδιοφωνική παραγωγός του Power 106 Bryhana Monegain υποστηρίζει ότι τη χτύπησε στο μέτωπο, προκαλώντας έναν φρικτό τραυματισμό.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ, φαίνεται ότι οι γιατροί της έκαναν ράμματα.

I watched the video of 50 cent throwing the microphones.

It looks like the two mics weren’t working and he was throwing them in frustration. I do hope he didn’t purposely target this woman, but either way he’s about to pay for that. $$$$$

I hope she is ok and doesn’t suffer… pic.twitter.com/ahvTxtRtM6

Ryan Shead (@RyanShead) September 1, 2023 50 Cent: Εκεί απ’ όπου κατάγομαι, δεν έχεις την πολυτέλεια να έχεις κατάθλιψη

Μια πηγή προσκείμενη στον 50 Cent, στο μεταξύ, δήλωσε στο TMZ ότι η Monegain δεν έπρεπε να βρίσκεται στο απαγορευμένο τμήμα, αν και δεν είναι σαφές πώς αυτό δικαιολογεί την απόφασή του να πετάξει το μικρόφωνο στο πλήθος.

Η Monegain κατέθεσε επίσης αναφορά στην αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, ανέφερε το Μέσο, και ο ράπερ θεωρείται έχει ονομαστεί ύποπτος για εγκληματική σωματική βλάβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα