William – Harry: Έτοιμοι για ένα τετ α τετ παρά τις φήμες για τον πάγο στη σχέση τους – Ο ρόλος της Kate Middleton

10:06 1/9/2023 - Πηγή: InStyle

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, η Kate Middleton φέρεται αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να φέρει ξανά κοντά τον πρίγκιπα William με τον αποξενωμένο αδελφό του, πρίγκιπα Harry, όπως δήλωσε ανώνυμη πηγή στη New Idea τη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Αν και οι σχέσεις μεταξύ του πρίγκιπα Harry και της βασιλικής οικογένειας

είναι τεταμένες -ιδίως μετά το ντοκιμαντέρ στο Netflix και την κυκλοφορία του βιβλίου του Spare, με τα οποία εξαπέλυε σωρεία κατηγοριών και επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς του- πηγές θεωρούν πως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για συμφιλίωση και αυτό θα οφείλεται στη λογική Kate.

Princess Diana would not approve of Prince Harry’s attacks on Prince William. She knew the the massive responsibility that faced William and she was preparing him for it. Harry is totally going against what Diana wanted.#PrincessDiana #PrinceWilliam
pic.twitter.com/kh526Fpcm8

— The Caribbean Prince (@Freedom16356531) August 31, 2023

Πηγή προσκείμενη στα Ανάκτορα δήλωσε στο New Idea τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας “παροτρύνει” τον βασιλιά Κάρολο Γ’ να καλέσει τον μικρότερο γιο του στο Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, ώστε τα δύο αδέλφια να έχουν μια κουβέντα. Μάλιστα, η περίσταση προσφέρεται γι’ αυτό, αφού ο πρίγκιπας θα βρίσκεται στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου για να παραστεί στα WellChild Awards.

Το Κάστρο αυτό έχει συμβολικό χαρακτήρα, αφού είναι το μέρος όπου η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, σε ηλικία 96 ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιστεύει ότι αυτό το μέρος όπου όλοι την αποχαιρέτησαν ευνοεί τη συζήτηση, καθώς “τα αδέλφια είναι πιο πιθανό να είναι ήρεμα και λογικά περιτριγυρισμένα από τις αναμνήσεις της γιαγιάς τους.” “Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που πέθανε η βασίλισσα και είναι καιρός να προσπαθήσουν να επουλώσουν αυτές τις τρομερές πληγές“, εκμυστηρεύτηκε η πηγή.

Straight from Prince Harry’s mouth, Prince William tried to help and support his brother Harry. Giving him positive advice & as they’re filming for Heads Together a mental health campaign he clearly has access to the best mental health resources.

pic.twitter.com/QM39dCglp7

— The Caribbean Prince (@Freedom16356531) August 31, 2023 Βασίλισσα Ελισάβετ: Το “καρφί” στην Kate Middleton όταν “εκπαιδευόταν” για πριγκίπισσα

“Ο William είναι ακόμη θυμωμένος και δυσκολεύεται με την ιδέα να κάνει παραχωρήσεις στον Harry. Η Kate πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα θα ήταν τα δύο αδέλφια να μπουν στο ίδιο δωμάτιο και να συζητήσουν τα πράγματα” προσθέτει η πηγή που καταλήγει στο συμπέρασμα, σύμφωνα δημοσίευμα ότι “δεν μπορεί να υπάρξει θεραπεία χωρίς την παρουσία του Harry.”

Ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να βρίσκεται στην Ευρώπη για ένα μέρος του Σεπτεμβρίου για μια σειρά από υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Invictus Games, που θα διεξαχθούν στο Ντίσελντορφ από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

“My brother, you know, bless him, he was a huge support to me,”

“He kept saying, 'This is not right, this is not normal, you need to talk to someone about stuff, it's OK

Prince Harry in a 2017 interview with the Telegraph, on his mental health help.#PrinceWilliam #PrinceHarry pic.twitter.com/k82gq3R7wp

— The Caribbean Prince (@Freedom16356531) August 31, 2023

Την επόμενη κιόλας ημέρα, η Daily Express αποκάλυψε ότι ο δούκας ενδέχεται να κάνει μια στάση στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του. Ωστόσο, η συνάντηση αυτή θα γινόταν μόνο υπό έναν όρο: την παρουσία της Meghan Markle.

Μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο OK! πως “ο Harry είναι κάτι παραπάνω από ευτυχής να συναντήσει τον πατέρα του για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αλλά η Meghan θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στην Ευρώπη και δεν θέλει να την αφήσει απ’ έξω.”

Keywords
Τυχαία Θέματα