Office Look: Βρήκαμε τα must have κομμάτια που θα ανανεώσουν την εικόνα σας στο γραφείο

09:02 1/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Σεπτέμβριος σχεδόν έφτασε και αυτό σημαίνει ότι πλέον οι περισσότερες από εμάς επιστρέφουμε στο γραφείο. Και όσο κι αν μας πονάει ο αποχωρισμός από το καλοκαίρι έχουμε πολλούς λόγους για να λατρεύουμε το φθινόπωρο. Ένας από αυτούς είναι το φθινοπωρινό ντύσιμο.

Αναζητάμε ήδη τα essentials του φθινοπώρου… Από τα ευκολοφόρετα φορέματα με μίντι μήκος και outfits

που στηρίζονται στα αγαπημένα μας και αναντικατάστατα basics και τα it accessories.

Μία κατηγορία που χρειάζεται, αναμφίβολα, ανανέωση είναι το officewear. Αυτά τα ‘κομμάτια’ που θα εξασφαλίσουν η επιστροφή μας στο γραφείο να γίνει με στιλ. Και τα σύνολά μας να δείχνουν updated.

Βρήκαμε τα must have items που θα φορέσουμε Δευτέρα με Παρασκευή στο γραφείο, για να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά και ενημερωμένα office looks.

Το oversized blazerLIMNΗ μπεζ καμπαρντίναMarks & SpencerBarbiecore Office: Ντυθείτε στο γραφείο με looks εμπνευσμένα από την εμβληματική κούκλα BarbieΤο φόρεμα μπαλαντέρTommy HilfigerΗ pencil τζιν φούσταMarks & SpencerΤο πουκάμισο που θα κάνει τη διαφοράWoeraΤο παντελόνι που κολακεύει τις καμπύλεςCalvin KleinΗ quiet luxury τσάνταCallistaΤα διαχρονικά loafersEnvie ShoesΟι ιδιαίτεροι κρίκοιSwarovskiΕπιστροφή στο γραφείο: 4 στιλ παπουτσιών που θα φορέσουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα