5 λαχταριστά deliveries για να παραγγείλεις το μενού της Καθαράς Δευτέρας

14:16 15/3/2021 - Πηγή: InStyle

Καθαρά Δευτέρα σήμερα κι αν δεν έχεις όρεξη για κατσαρολικά, τηγάνια και καθάρισμα ψαριών και θαλασσινών, βάλε μουσική, χαλάρωσε και απόλαυσε ένα μενού, έτοιμο στην πόρτα σου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο γευστικά μενού για τη σημερινή ημέρα. Τι περιμένεις λοιπόν;  Διάλεξε, παράγγειλε και απόλαυσε.

 It Restaurant

View this post on Instagram

A post shared by IT restaurant & delivery (@it_restaurant)

Ιδιαίτερες σαλάτες,

burger θαλασσινών και σπέσιαλ ορεκτικά, μπορείς να τα βρεις στο ειδικό μενού του it restaurant! Ένα αγαπημένο vegetarian restaurant, το οποίο προσάρμοσε τις σαρακοστιανές μας ανάγκες και δημιούργησε ένα άψογο μενού με πεντανόστιμες επιλογές για την Καθαρά Δευτέρα. Από την λαγάνα, που συνοδεύεται με πάστα μαύρης ελιάς, φτάνει κανείς στο σπέσιαλ επιδόρπιο που αποτελείται από τρουφάκια χαλβά με κουβερτούρα και φιστίκι Αιγίνης… απλά σοκ! 

Βρείτε το σημερινό μενού εδώ.

  Aleria

View this post on Instagram

A post shared by Aleria Restaurant (@aleriarestaurant)

Στο μοναδικό εστιατόριο Aleria, δηλώνουν ότι θα «Γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα όπως αρμόζει: Με μεζέδες κι ένα ωραίο απόσταγμα»! Έτσι, ένα ειδικό μενού 2 ατόμων με την υπογραφή του σεφ Γκίκα Ξενάκη, αποτελείται από παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας, όπως ταραμοσαλάτα, γαριδοκεφτέδες ή χταποδάκι και Cremeux Μακεδονικού χαλβά, τραγανή σοκολάτα και καραμελωμένα pecan.

Βρείτε το σημερινό μενού εδώ.

 Τρίκυκλο

View this post on Instagram

A post shared by Το Τρίκυκλο (@totrikyklo)

Στο Τρίκυκλο, ένα άκρως παραδοσιακό μενού με γεύσεις σαρακοστής, θα μας ταξιδέψουν σε Καθαρές Δευτέρες, όπως τις ξέραμε κάποτε, με τη ζεστασιά της μεγάλης οικογενειακής μάζωξης. Λαγάνα, πολίτικη σαλάτα, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα και ρύζι, ντοματοκεφτέδες, χταπόδι ξιδάτο και χαλβά σιμιγδαλένιο. Όλα τα αγαπημένα.

Βρείτε το σημερινό μενού εδώ.

 Μπαρμπουνάκι

View this post on Instagram

A post shared by BARBOUNAKI by Papaioannou (@barbounakibypapaioannou)

Ένα κατ’εξοχήν εστιατόριο με θαλασσινά, όπως δηλώνει και το όνομα του, το αγαπημένο από τους λάτρεις των ψαρικών Μπαρμπουνάκι, δημιούργησε ειδικό μενού σαρακοστής γεμάτο όστρακα, χταπόδια, σούπες, αλλά και ζυμαρικά. Από το μενού φυσικά δεν μπορεί να λείπει η κλασική ταραμοσαλάτα. Αξίζει!

Βρείτε το σημερινό μενού εδώ.

 Ψαράδες

View this post on Instagram

A post shared by Psarades Restaurant (@psaradesresto)

Οι «Ψαράδες» έχουν ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον fixed menu 3-4 ατόμων με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις μιας ιδιαίτερης ημέρας, όπως είναι η Καθαρά Δευτέρα. Παντζαροσαλάτα, ραβιόλια γαρίδας, παέγια και τραγανό φύλλο γεμισμένο με μους ταχίνι και γκανάζ πικρής σοκολάτας θα ολοκληρώσουν το σαρακοστιανό τραπέζι σας αυτήν την Καθαρά Δευτέρα.

Βρείτε το σημερινό μενού εδώ.

Καλή Νόστιμη Σαρακοστή!

Keywords
Τυχαία Θέματα