4 tips για να αγοράσετε τα καλύτερα στις εκπτώσεις

11:32 11/5/2021 - Πηγή: InStyle

Όλες μας κάθε χρόνο περιμένουμε τις περιόδους των εκπτώσεων για να κάνουμε τις περισσότερες αγορές μας. Ειδικά φέτος που τα sms περιορίζουν το χρόνο μας στα μαγαζιά και το online shopping μοιάζει με…τυχερό παιχνίδι, ένα είναι το ερώτημα που γυρνά στο μυαλό μας. Πώς θα πετύχουμε τα καλύτερα items στην πιο τέλεια τιμή; Τα tips

που ακολουθούν δίνουν την απάντηση.

Spot on

Οι πρώτες και οι τελευταίες μέρες των εκπτώσεων είναι οι καλύτερες. Αν έχετε ήδη εντοπίσει αυτό που θέλετε να αγοράσετε, καλό είναι να το πάρετε αμέσως, γιατί αν περιμένετε να πέσει κι άλλο η τιμή μπορεί να χάσετε το πολυπόθητο κομμάτι σας. Οι τελευταίες μέρες είναι καθαρά θέμα τύχης, καθώς μπορεί να πετύχετε το πιο υπέροχο προϊόν σε εξευτελιστική τιμή.

@artembeliaikin/unsplash

Ώρα για ψάξιμο

Πριν πάμε για ψώνια στις εκπτώσεις έχουμε κάνει πριν μια έρευνα αγοράς για το τι είναι in style και παίρνουμε ιδέες από το… instyle.gr

Πορτοκαλί: η φετινή άνοιξη είναι η σεζόν του!

Η νέα τσάντα του Alexander McQueen έχει ήδη μπει στη wishlist μας

Here comes the sun: ποιο τύπο καπέλου πρέπει να επιλέξετε φέτος?

The classics

Οτιδήποτε χαρακτηρίζεται «κλασικό» και δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας (τζιν, δερμάτινα μπουφάν, ζακετάκια και πουλόβερ, γόβες και It τσάντες) μπορείτε να τα αγοράσετε αυτή την περίοδο των εκπτώσεων.

@cammorin/unsplash

Στη λίστα

Αν δεν θέλετε να αδειάσει το πορτοφόλι σας χωρίς να το καταλάβετε, φτιάχνετε μια λίστα με όσα λείπουν από τη ντουλάπα σας ή ποια κομμάτια θα θέλατε να ανανεώσετε, ώστε να σας… φρενάρει από το να κάνετε άσκοπες αγορές.

Happy shopping!

Keywords
Τυχαία Θέματα