Courteney Cox: Όλες οι αποκαλύψεις για το reunion των «Friends»

13:44 10/5/2021 - Πηγή: InStyle

Η Courteney Cox εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres  «The Ellen Show» μέσω video call και αποκάλυψε – όπως ήταν αναμενόμενο – κάποιες πληροφορίες για την επιστροφή των «Friends».

View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Σύμφωνα με την 56χρονη ηθοποιό, τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα σίγουρα θα συγκινήσει τους τηλεθεατές,

δεδομένου ότι η σειρά «Friends» αποτελεί ίσως και το πιο αγαπητό τηλεοπτικό σόου παγκοσμίως.

Γιατί η Ellen DeGeneres συγκατοικεί με τη «Μόνικα» από τα Φιλαράκια;

Η Cox δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η συνάντηση με τους συμπρωταγωνιστές Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, και Matt LeBlanc ήταν πολύ συγκινητική κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

«Ήταν τόσο απίστευτο, τόσο συγκινητικό. Είναι μια συνάντηση χωρίς σενάριο και είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο στούντιο (Stage 24) για πρώτη φορά όλοι μαζί μετά από 15-17 χρόνια», είπε στην DeGeneres. Στη συνέχεια της συζήτησης βέβαια μοιράστηκε το γεγονός ότι το reunion ήταν επίσης πολύ διασκεδαστικό, καθώς γέλασαν πολύ αλλά και ότι ήταν γεμάτο εκπλήξεις! Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το HBO Max – όπου και θα προβληθεί το επετειακό επεισόδιο – ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Από τη Μαρία Ασλανίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα