Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

10:51 8/12/2021 - Πηγή: InStyle

Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία που δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η 28χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Ο λόγος είναι ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη. Το αγαπημένο ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειές του να αποκτήσει ένα μωρό, καθώς αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες. Αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και πλέον οι δυο τους

μετρούν αντίστροφα μέχρι να έχουν τον γιο τους στην αγκαλιά τους.

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε ένα παιδί από τη Σιέρα Λεόνε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

“Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες. Πού θα πάει; θα περάσουν! Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β – χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά. Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία – συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα”, είχε γράψει το καλοκαίρι στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Kate Middleton: Επιλέχθηκε ως οικοδέσποινα φιλανθρωπικής χριστουγεννιάτικης εκπομπής

“Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης – τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο. Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει! Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά” είχε συνεχίσει λέγοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Φτάνοντας στο σήμερα, η Εριέττα Κούρκουλου ανήρτησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στα stories της.

Πρόκειται για μια selfie στην οποία βλέπουμε την ίδια να φορά ένα κόκκινο φόρεμα. Μια χαριτωμένη γάτα κοιμάται ήρεμα πάνω της και σχεδόν αγκαλιάζει την κοιλιά της, η οποία έχει ξεκινήσει να φαίνεται. Η κοπέλα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Jennifer Aniston: Το δώρο που έκανε στον πρώην της, Justin Theroux

Instagram @eriettakourkouloulatsi

Keywords
Τυχαία Θέματα