Η1Ζ1: Όχι και τόσο καλή πρώτη εντύπωση

Σύμφωνα με δήλωση του Brett Makedonski, ο επερχόμενος τίτλος της SOE (Sony Online Entertainment) H1Z1 για PC και αργότερα για Playstation 4, δεν του έκανε καλή εντύπωση.

Για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι, είναι ένα F2P Horror – Zombie survivor game,

εφάμιλλο του DayZ και του Rust, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Η SOE έκανε μια πρώτη παρουσίαση σε διάφορους δημοσιογράφους και bloggers, βάζοντας τους να παίξουν για κάποιες ώρες την Alpha έκδοση του παιχνιδιού. Να σημειώσουμε εδώ ότι το παιχνίδι θα είναι Free 2 Play με microtransactions, περίπου όμοιο με αυτό του Planetside 2 (το παιχνίδι βασίζεται στην engine του Planetside 2). Για τον Brett Makedonski η Alpha έκδοση του παιχνιδιού δεν ήταν ευχάριστη, δηλώνοντας:

“Με το που ξεκίνησα το παιχνίδι, μια ορδή από ζόμπι με πήρε στο κυνήγι με αποτέλεσμα να χάσω την μια και μοναδική ζωή μου σε πάρα πολύ γρήγορο χρόνο! Σκέφτηκα ότι ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, και ξαναπροσπάθησα. Το ίδιο αποτέλεσμα είχα ακόμα και στην πέμπτη προσπάθεια μου να ξεκινήσω το παιχνίδι… Αυτή ήταν η μίση μου εμπειρία από το παιχνίδι, γιατί η άλλη μισή ήταν να ψάχνω σε ένα αχανές περιβάλλον να βρω διάφορα αντικείμενα χωρίς καμιά επιτυχία. Ζήλευα τον διπλανό μου παίχτη που κάποια στιγμή βρήκε ένα γεύμα στο παιχνίδι και έδειχνε τόσο χαρούμενος! Έφτασε η νύχτα στο παιχνίδι, και εντυπωσιάστηκα από την νυχτερινή ατμόσφαιρα, άλλα και πάλι η χαρά μου κόπηκε απότομα όταν μερικά ζόμπι με σκότωσαν και πάλι. Μάταια προσπαθούσα να παίξω για λίγη ώρα παραπάνω. Ξαφνικά βρήκα ένα παντοπωλείο και έτρεξα προς τα εκεί γρήγορα για να βρω κάτι χρήσιμο για το παιχνίδι, άλλα παραμόνευε μια ομάδα ζόμπι εκεί… Καταλαβαίνω ότι είναι νωρίς να μιλάμε για το H1Z1, αλλά με κούρασε και δεν με εντυπωσίασε.”

Το H1Z1 θα είναι διαθέσιμο σε λίγες εβδομάδες σαν πληρωτέο Early Access στην Steam, στην τιμή των 20$. Όταν ξεκινήσει η κανονική διανομή του παιχνιδιού θα είναι Free 2 Play σε PC και Playstation 4.

Εσείς τι σκέφτεστε για το H1Z1 με όσα ξέρετε μέχρι σήμερα;

Μου αρέσει(0)Δεν μου αρέσει(0)

Keywords
Τυχαία Θέματα