Just Dance 2014 Review

Dancing with the stars…στο σαλόνι σου!

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η συνέχεια του επιτυχημένου franchise της Ubisoft, Just Dance, και αυτή τη φορά αποποιήθηκε τον αριθμό που συνόδευε το τίτλο, αντικαθιστώντας το με την ημερομηνία 2014. Αυτό εν ολίγοις μπορεί να σημαίνει πως θα σταματήσουμε να βλέπουμε παιχνίδι Just Dance

σε ετήσια βάση αλλά μπορεί και όχι.

Το Just Dance 2014 συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα παρεΐστικη διασκέδαση με τις ποικίλες χορογραφίες αλλά και με τη καλύτερη συλλογή τραγουδιών που η σειρά διέθετε ποτέ. Η Lady Gaga, η Rihanna, o PSY, o Pitbull, οι One Direction, ο George Michael κ.α. είναι μερικά από τα ηχηρά ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη μουσική playlist.

Το επίκεντρο στο Just Dance 2014, όπως και σε κάθε άλλο παιχνίδι της σειράς, αποτελεί η καθαρή διασκέδαση με τη παρέα σας, αφού θα τύχουν περιπτώσεις να γελάτε και να περιφέρεστε σαν μανιακοί μέσα στο χώρο μόνο και μόνο επειδή το απαιτεί το παιχνίδι. Όσον αφορά τους πόντους που συλλέγετε κατά τη χορογραφία σας, είτε κουνώντας το wii remote είτε το ps move είτε στέκεστε μπροστά στο kinect, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία παρά μόνο για να ξεκλειδώνετε κάποιο bonus περιεχόμενο.

Πέρα από τα καθιερωμένα modes των Just Dance, έχει κάνει την επιστροφή του αναλλοίωτο το Just Sweat, όπου όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, μπορείτε να δημιουργήσετε δικιές σας ασκήσεις για να χάσετε κάποιες θερμίδες. Η μεγάλη προσθήκη όμως στο Just Dance 2014 αποτελεί το World Dance Floor, όπου σε πραγματικό χρόνο ανταγωνίζεστε με τιςχορευτικές σας φιγούρες άλλους χρήστες, επίδοξους χορευτές σαν και του λόγου σας, ανά τον κόσμο.

Το Just Dance 2014 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο που μας πέρασε και παρά τη προσθήκη του World Dance Floor, δεν υπόσχεται πολλά περισσότερα πράγματα σε σύγκριση με τους προκατόχους του αλλά αποτελεί μία ιδανική λύση για να περάσετε χαλάρα το βράδυ σας με παρέα, προσφέροντας χαλαρή διασκέδαση και ατελείωτο γέλιο.

Θετικά

- Playlist μουσικών κομματιών
- Προσθήκη του Wolrd Dance Floor
- Επιστροφή του Just Sweat

Αρνητικά

- Ελάχιστη εξέλιξη από τους προκατόχους του
- Επαναλαμβανόμενο μετά από ένα σημείο

Ταυτότητα Παιχνιδιού

Βαθμολογία: 7 / 10
Πλατφόρμα που χρησιμοποιηθήκε για Review: Xbox 360
Είδος: Music
Κυκλοφορεί για: Xbox 360, PS3, Wii, Wii U, PS4, Xbox One
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 04/10/2013
Εκδότρια εταιρία: Ubisoft
Εταιρία ανάπτυξης: Ubisoft Paris
Διάθεση για την Ελλάδα: CD Media
Επίσημη ιστοσελίδα: http://just-dance-thegame.ubi.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα