Emojili. Το πρώτο emoji Social Network είναι γεγονός.

Όλοι μας λίγο ή πολύ χρησιμοποιούμε τα emoji, ναι εκείνες τις φατσούλες, τα σκυλάκια,τα γατάκια και άλλα σύμβολα, σε σχεδόν όλα μας τα μηνύματα, στάτους και η αλήθεια είναι πως μας έχουν γλιτώσει από πολύ μπλα μπλα κάποιες φορές. Τι θα έλεγες για ένα νέο είδος επικοινωνίας όπου τα emoji θα είναι ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας με τους άλλους; Και εδώ έρχεται το Emojli, το πρώτο social network που έρχεται να κάνει τις φατσούλες αυτές αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας σου.

Ο κύριος στόχος των δημιουργών

του Emojli είναι να βάλουν τέλος στα spam, τα trolls και τα hastags, καθώς το πρόβλημα όπως λένε στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα είναι μεγάλο έως και ανεξέλεγκτο.

Από το username σου μέχρι και το status που θα ανεβάσεις, θα έχεις να κάνει μόνο με emoji! Μπέρδεμα ακόυγεται.. Δενξέρω αν μου άρεσε η ιδέα, πόσο μάλλον αν ήδη γνωρίζω ότι αυτές οι χαριτωμένες φάτσες, δεν είναι και τόσο αθώες.
Θα είναι διαθέσιμο σε iOS σύντομα και θα επεκταθεί και σε άλλα λειτουργικά το συντομότερο. Αν θέλεις να κάνεις κράτηση το δικό σου username μπες γρήγορα εδώ.

Τι λες; Πως βρίσκεις εσύ αυτή την ιδέα; Θα πιάσει; Άφησέ μου το σχόλιό σου από κάτω..

Keywords
Τυχαία Θέματα