H Lindsay Lohan μηνύει το Grand Theft Auto V

Οι περσινές φήμες περί μήνυσης της γνωστής ηθοποιού, Lindsay Lohan, προς τους δημιουργούς του Grand Theft Auto V επιβεβαιώνεται τελικά σήμερα!

Οι φήμες ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2013, και συγκεκριμένα η ηθοποιός Lindsay Lohan που έχει απασχολήσει στο παρελθόν όχι τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο , ίσως όχι και για την εμφάνισή της, μάλλον για κάτι άλλο που αγνοούμε προς το παρόν, επιβεβαιώνονται και τελικά μηνύει τους δημιουργούς του Grand Theft Auto

V.

H Lohan υποστηρίζει πως άνευ αμφισβήτησης ο χαρακτήρας του παιχνιδιού ονόματι Lacey Jonas αναφέρεται στις ταινίες “Mean Girls” και “Freaky Friday” στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει η ίδια.

Ο πραγματικός λόγος μάλλον είναι ο προφανής μιας και το GTA V κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο ξεπερνώντας κέρδη $800 εκατομμυρίων δολαρίων την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, ενώ αναμένεται και στις next gen κονσόλες καθώς και PC.

Και ναι επιτέλους ήρθε η ώρα να λυθεί ένας ακόμα αστικός μύθος!

Στην παρακάτω φωτογραφία ΔΕΝ είναι η Lindsay Lohan αλλά ούτε και η χυμώδης Kate Upton, είναι το μοντέλο Shelby Welinder που προσλήφθηκε για την εν λόγω φωτογράφιση. Κάνοντας κλικ πάνω στο όνομά της μεταφέρεστε στο λογαριασμό της στο Twitter, παρακαλούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα