Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας φίλος του Μαλαισιανού πιλότου

Την αγανάκτησή του για όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για τον κυβερνήτη του μοιραίου Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών, εξέφρασε ο Έλληνας φίλος του Θάνος Κοντογιάννης.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του blog, ο κ. Κοντογιάννης, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια, σε εταιρεία η οποία κατασκευάζει χειριστήρια τα οποία χρησιμοποιούνται σε προσομοιωτές πτήσεων, είπε ότι ο Ζαχρί

Αχμάντ είχε αγοράσει εξαρτήματα από τον ίδιο.

Ο κ. Κοντογιάννης λέει ότι ένας τρομοκράτης δεν θα μπορούσε να είναι τόσο κοινωνικός όσο ο Ζαχρί και κάνει λόγο για έναν ανοικτό άνθρωπο και έναν καλό οικογενειάρχη.

«Τον ξέρω πάνω από ένα χρόνο. Είναι ένας καλός άνθρωπος, σύζυγος και πατέρας. Κουράστηκα και από την αρνητική προδιάθεση των μέσων για τον Ζαχρί, χωρίς να έχουν καμία απόδειξη. Όλα αυτά είναι θεωρίες», αναφέρει.

Όσον αφορά τα σβησμένα αρχεία από τον προσομοιωτή του, λέει ότι πρόκειται για προσωρινά αρχεία που θα μπορούσαν να έχουν σβηστεί από τον υπολογιστή.

«Άκουσα τις τελευταίες ημέρες να λέγονται πολλά για τα αρχεία που έχουν διαγραφεί. Συγγνώμη, πώς γνωρίζετε ότι διεγράφησαν σκοπίμα και όχι επειδή απλά ήταν προσωρινά αρχεία;», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα