Τελεσίγραφο για Τζάκρη

Τελεσίγραφο στέλνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα προς τον αρχηγό του κόµµατος, αν δεχτεί τη Θεοδώρα Τζάκρη και τη στηρίξει ως υποψήφια. Τα πράγµατα στην Πέλλα φαίνεται πως έχουν αγριέψει και οι ΣΥΡΙΖΑίοι προειδοποιούν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε καν για συνεργασία ή άτυπη στήριξη, σε περίπτωση που κατέβει για δήµαρχος το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Οπως αφήνουν να εννοηθεί, αν ο Τσίπρας τη δεχτεί, τότε η µόνη τους επιλογή είναι να αποχωρήσουν αυτοί, καθώς θεωρούν ότι δεν θα πρέπει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Αντίστοιχη θέση έχουν αρκετοί από αυτούς και για το ενδεχόµενο να ενταχθεί η όµορφη Θεοδώρα στο ψηφοδέλτιο του κόµµατος για τις εθνικές εκλογές, κάτι που έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται έντονα το τελευταίο διάστηµα στην περιοχή.

Προσκλητήριο

Προτεραιότητα οι αγρότες και η υποστήριξη των προϊόντων που παράγονται στη Μακεδονία είναι για τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος προχωρά µε γρήγορο ρυθµό στη δηµιουργία της Αγροδιατροφικής Σύµπραξης στην Κεντρική Μακεδονία. Στο µεταξύ, προσκλητήριο σε ικανά στελέχη, που υπηρέτησαν σε σηµαντικές θέσεις στον χώρο της αγροτικής ανάπτυξης και υπήρξαν επιτυχηµένοι κατά τη θητεία τους, απέστειλε ο Τζιτζικώστας και ήδη στα δηµοσιογραφικά στέκια ψάχνουν να καταλάβουν ποιον «φωτογράφιζε». Ο Εγνάτιος έχει το όνοµα, αλλά δεν θα σας το πει σήµερα. Το µόνο που σας λέω είναι ότι ένας Πόντιος χρειάζεται στον συνδυασµό… Τα υπόλοιπα, προσεχώς.

"Ευλογία και φώτιση"

Ο Κώστας Γκιουλέκας επισκέφθηκε το Φανάρι και συναντήθηκε µε τον κ.κ. Βαρθολοµαίο. Σε αυτή τη συζήτηση, λέει η σχετική ενηµέρωση, εξέφρασε στον Προκαθήµενο της Ορθοδοξίας το ενδιαφέρον της ελληνικής Πολιτείας για τα ζητήµατα που σχετίζονται µε το Οικουµενικό Πατριαρχείο και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα θέµατα της εκπαίδευσης της Οµογένειας. Τώρα, όσο και να είναι, θα του ζήτησε καµιά ευλογία, µπας και ο Θεός φωτίσει τον Αντώνη Σαµαρά να του δώσει το χρίσµα για τον ∆ήµο Θεσσαλονίκης (που, όπως µαθαίνω, ο Κώστας το αποφεύγει όπως ο… διάολος το λιβάνι!). Μόνο που ο Αντώνης έπαθε την πρώτη φορά και τώρα ξέρει...

Φασαρίες

Ενδοπαραταξιακές φασαρίες µαθαίνω ότι έχει η ΟΝΝΕ∆ Θεσσαλονίκης. Οι µεν πλακώνονται µε τους δε, λίγες µόνο εβδοµάδες µετά τη στελέχωση του Οργανωτικού. Ψυχραιµία, παιδιά... Αν και είστε δικαιολογηµένοι λόγω… κακών παραδειγµάτων από τους µεγάλους!

Δεν πιστεύω ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης,Μίλτος Τασούλης,να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για...αισθηματικούς λόγους;

"Κλειδώνει" ο Ιωαννίδης

Η Θεσσαλονίκη φαίνεται πως αρχίζει να καλοβλέπει τη λύση της Ν.∆. για υποψηφιότητα στις δηµοτικές εκλογές. Και ο ίδιος ο Γιάννης Ιωαννίδης το θέλει πάρα πολύ, αλλά και το Μαξίµου αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο… Ετσι η επιλογή του µοιάζει… µονόδροµος. Και φυσικά στην απόφαση αυτή οδηγούν τα µόνα πολιτικά κριτήρια: ο κόουτς είναι φτιαγµένος νικητής, θα τον τσακίσει στο τερέν τον µπαρµπα-Γιάννη και θα ενώσει όλη τη Θεσσαλονίκη.

Στα παλιά ληµέρια

Αφού δεν του βγήκε το σχέδιο της Περιφέρειας και δεν θα µπορεί να έχει απλόχερα τη βοήθεια του Θόδωρου Καράογλου, ο γενικός γραµµατέας Συντονισµού της Κυβέρνησης, ∆ηµήτρης Βαρτζόπουλος, αποφάσισε δειλά-δειλά να κάνει τις πρώτες περιοδείες του στη Β’ Θεσσαλονίκης µε το µάτι στραµµένο στις επόµενες εκλογές. Η αρχή έγινε στον ∆ήµο Χαλκηδόνας, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση για τη νέα αγροτική πολιτική. Αρχίζει να θυµάται τα παλιά του ληµέρια ο γιατρός.

Ανάσανε

Μεγάλη ανακούφιση από τη δήλωση της Ελενας Ράπτη ότι δεν κατεβαίνει για δήµαρχος πρέπει να ένιωσε ο Μπουτάρ εφέντης. Τον φαντάζεστε να πλακώνεται προεκλογικά µε την Ελενα; Από τακτ και µόνο, θέλω να πιστεύω, θα απέφευγε αγοραίες φράσεις του στυλ «να τα βάλεις εκεί που ξέρεις», όπως ξεστόµισε κατά του Χρήστου Μάτη (φωτ.)

Ακυρώσεις

Ο κακός χαµός γίνεται µε τους διαγωνισµούς για τα απορριµµατοφόρα και τους κάδους σκουπιδιών στον ∆ήµο Θεσσαλονίκης. Μετά τις κατηγορίες για διαγωνισµούς που κατευθύνονται σε «ηµετέρους» µε «φωτογραφικές» διακηρύξεις, οι άνθρωποι έχουν ανέβει επίπεδο και έφτασαν να ακυρώνουν διαγωνισµούς που δεν πήγαιναν εκεί που ήθελαν, για να τους επαναπροκηρύξουν µε καλύτερους όρους. Για τους εκλεκτούς τους, φυσικά…

Πρόταση

Μας... κούφανε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος προτείνοντας στον Γιάννη Μπουτάρη να αναλάβει την ηγεσία ενός κόµµατος. «Εγώ θα έβλεπα ένα κόµµα µε τον Μπουτάρη. Θα το υποστήριζα σίγουρα» είπε. Ο ίδιος βέβαια είχε καταθέσει τη συγκεκριµένη πρόταση και στο συνέδριο της «∆ράσης», λέγοντας ότι θα µπορούσε να ηγηθεί του κόµµατος του Στέφανου Μάνου...

"Μαύρο"

Ραδιοφωνικά παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής µας οι κάτοικοι των χωριών της Βέροιας, αφού µπορούν να παρακολουθούν µόνο τη νέα «∆ηµόσια Τηλεόραση». Ο αναµεταδότης υπέστη –ακόµη µια φορά– τεχνική βλάβη ύψους 2.500 ευρώ, ποσό όµως που δεν εγκρίνεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα