Πήρε ο ύπνος τον Καμμένο στις Σέρρες;

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στις Σέρρες με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, το οποίο έχει γίνει μείζον θέμα συζήτησης στην πόλη και το οποίο αφηγείται σήμερα μέσα από τη στήλη του ο αρθρογράφος των «ΝΕΩΝ», Γιώργος Παπαχρήστος.

Σύμφωνα

με τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνεργάτες του βρέθηκαν στις Σέρρες την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ, λίγο πριν καταλύσουν στα δωμάτιά τους ενημέρωσαν τον ρεσεψιονίστ να τους ξυπνήσει στις 6.30 το πρωί. Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου ακολούθησε πιστά την οδηγία, μόνο που ο Πάνος Καμμένος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. «Θες γιατί... το πάπλωμα του έπεσε βαρύ, θες γιατί τα ... ξίδια ήταν δυνατά, ο πρόεδρος αδύνατον να ξυπνήσει», σχολιάζει ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Στη συνέχεια ο ρεσεψιονίστ ενημέρωσε τον συνεργάτη του κ. Καμμένου, Ντίμη Αργυρόπουλο πως ο πρόεδρος δεν απαντά, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να του τηλεφωνούν οι συνεργάτες του. Και πάλι όμως δεν πήραν απάντηση. Οι συνεργάτες του προέδρου ανησύχησαν και αποφάσισαν να πάρουν το κλειδί πασπαρτού από τον ρεσεψιονίστ ο οποίος μετά τις αρχικές ενστάσεις του δέχθηκε τελικά. Στη σουίτα ανέβηκαν ο κύριος Αργυρόπουλος και ο αστυνομικός της ασφάλειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αφηγείται: «Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση τον βρήκαν. Εκείνο που γνωρίζει όλη η πόλη και μου το μετέφεραν είναι ότι λίγη ώρα μετά ο πρόεδρος Πάνος κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον άτυχο ρεσεψιονίστ που έδωσε το κλειδί. Μάταια οι άλλοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνοι το ζήτησαν. Η επωδός ήταν ότι ‘θα του κάνω μήνυση’ του ανθρώπου και άλλα πολλά τα οποία κωλύομαι να μεταφέρω εδώ γιατί δεν το επιτρέπει η αγωγή μου».

Τελικά ανέλαβε η αστυνομία, η οποία πήρε τα στοιχεία του υπαλλήλου ο οποίος, σύμφωνα με «Τα Νέα», γλίτωσε το αυτόφωρο επειδή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπρεπε να φύγει γρήγορα για τη Θεσσαλονίκη.

πηγή: athensvoice

Keywords
Τυχαία Θέματα