Τελευταία απόπειρα για Ράπτη!

Μπορεί η Έλενα Ράπτη να έχει διαμηνύσει (μέσω του ενθέτου «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ») πως δεν σκοπεύει να κατέβει για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ωστόσο η προοπτική υποψηφιότητάς της συνεχίζει να έχει φανατικούς οπαδούς σε Συγγρού και Μαξίμου. Βλέπτε ουκ ολίγοι «γαλάζιοι» επιτελείς, θεωρούν πως στην παρούσα συγκυρία, ένα πρίσωπο σαν την Ράπτη είναι το ιδανικό για νατεθεί απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη και να επιστρέψει ο

Δήμος της συμπρωτεύουσας σε νεοδημοκρατικά χέρια. Πρώτος και καλύτερος ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιίκος, ο οποίος λόγω της δραστηριοποίησής του στην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης διατηρεί παραδοσιακά άριστες σχέσεις με την όμορφη βουλευτίνα.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το parapolitika.gr, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες, ο Παπαμιμίκος μαζί με άλλους στενούς πολιτικούς φίλους της Έλενας, να κάνουν μια προσπάθεια να την πείσουν να δεχθεί το «γαλάζιο» χρίσμα και να ριχτεί στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως γίνεται αντιληπτό, η εν λόγω «επιχείρηση» έχει τις ευλοφγίες και του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με το οποίο ο γραματέας της Πολιτικής Επιτροπής βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή, σε ό,τι αφορά τις ενέργειες για την ανεύρεση των κατάλληων υποψηφιοτήτων ενόψει του Μαϊου.

Keywords
Τυχαία Θέματα