Σύζυγος σπάει στο ξύλο την ερωμένη του άνδρα της στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ& VIDEO)

Τον δικό της τρόπο - ίσως τον ίδιο που ονειρεύονται πολλές... ομοιοπαθούσες - βρήκε μία απατημένη σύζυγο για να απαντήσει στην ερωμένη του άνδρα της.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα εξαγριωμένων γυναικών σε πολυσύχναστο και κεντρικότατο εμπορικό δρόμο της κινεζικής πόλης Puyang επιτέθηκαν με μανία στην 38χρονη Λιν Γιάο Λι. Οι γυναίκες την ξεγύμνωσαν σκίζοντάς της τα ρούχα μπροστά στα απαθή βλέμματα των περαστικών, με σκοπό να την τιμωρήσουν αφού διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο μίας εξ αυτών.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμά της

η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι περαστικοί σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά τις κραυγές του θύματος, δεν επεμβαίνουν, καθώς θεωρείται «ζήτημα τιμής» και το θύμα δεν δικαιούται βοήθεια. Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες, το φαινόμενο τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό, αφού στην Κίνα υπάρχει η αντίληψη πως η ερωμένη προκαλεί τον άνδρα προς την απιστία.

Η Λι δέχθηκε επίθεση από τέσσερις γυναίκες ενώ κατευθυνόταν από τα μαγαζιά στο σπίτι της στην Puyang, στην ανατολική επαρχία Henan. Αρχικά δέχθηκε μια γροθιά και στη συνέχεια κλωτσιές με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Το γεγονός βέβαια δεν πτόησε την ομάδα των γυναικών που συνέχιζαν να τη χτυπούν, να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλωτσούν στο στήθος και τα γεννητικά όργανα, ενώ παράλληλα της έσκιζαν τα ρούχα.

Μόνο ένας εκ των περαστικών βρέθηκε να βοηθήσει την 38χρονη, ο Γιουν Φενγκ, και λίγο μετά είπε στο τοπικό κανάλι: «τέτοιου είδους επιθέσεις αρχίζουν να θεωρούνται κάτι το φυσιολογικό. Θυμωμένες σύζυγοι και φιλενάδες παίρνουν την εκδίκησή τους για την απιστία του συζύγου ή του συντρόφου τους με το να επιτίθενται στην άλλη γυναίκα». «Οι περαστικοί δεν επιθυμούν να εμπλέκονται γιατί βλέπουν ότι πρόκειται για ζήτημα τιμής».

Η Λι μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ έφερε τραύματα, αμυχές και σοβαρούς μώλωπες.

Keywords
Αναζητήσεις
εκδικηση σε ερωμενη
Τυχαία Θέματα