Στο Μικρολίμανο για φαγητό η Αμάλ Αλαμουντίν (ΦΩΤΟ)

Στο εστιατόριο του γνωστού Έλληνα σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, θα περάσει το μεσημέρι της η 36χρονη μεγαλοδικηγόρος, Αμάλ Αλαμουντίν.

Η κυρία Κλούνεϊ, θα βρεθεί στο Μικρολίμανο για να απολαύσει φρέσκα ψάρια και τις μοναδικές γεύσεις το διάσημου σεφ, συνδυάζοντας την επίσκεψή της σε μία γραφική "γωνιά" της Ελλάδας, που τόσο - αποδεικνύει - πως αγαπά.

Βέβαια η επιλογή της όμορφης περιοχής

του Πειραιά, αλλά και του εστιατορίου "Varoulko Seaside" δεν ήταν δική της, αλλά του επιτελείου του υπουργείου Πολιτισμού, αφού η 36χρονη δικηγόρος είναι καλεσμένη τους.

Απ' όλα έχει το μενού...

Στο μενού του διάσημου σεφ υπάρχουν πολλά εξαιρετικά πιάτα που μπορεί να επιλέξει η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ. πως τα γοπάκια Μεσολογγίου, που έρχονται με μια άψογη, τραγανή κρούστα ψωμιού πάνω σε μια μεταξένια κρέμα αρακά και «πινελιές» από μαρμελάδα ντομάτας, μους μετσοβόνε, πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και πούδρα προσούτο - και όλα αυτά συνδυάζονται εξαιρετικά. Επίσης, το φιλέτο μπαρμπουνιού με την κρουστή, χυμώδη σάρκα συνοδεύεται υποδειγματικά με lime, ενώ έξοχο είναι το χυλωμένο κριθαράκι με την πυκνή γεύση και τις γαρίδες κλέβει την παράσταση. Ενώ, ο chef patissier Δημήτρης Χρονόπουλος επιμελείται πάντα ορισμένα ιδιαίτερα φίνα επιδόρπια, με τη σοκολάτα να αποτελεί το κορυφαίο εξ αυτών.

Keywords
Αναζητήσεις
fagiti sti mikrolimano
Τυχαία Θέματα