Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον Αμερικανό πρεσβευτή

Την πολιτική αβεβαιότητα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στις επαφές που έχει με τους εν Αθήναις διαπιστευμένους πρέσβεις από της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων και όσων είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Μετά τον Αμερικανό πρεσβευτή David Pearce, με τον οποίο συναντάται αυτήν την ώρα, και με τον οποίο συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα

σε αυτήν, ο Ν.Δένδιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Alpha” τόνισε τα εξής: «Τον Κινέζο Πρέσβη θα τον δω στην αρχή του νέου χρόνου. Έχουμε κανονίσει να γευματίσουμε μαζί ένα μεσημέρι. Έχουμε και μία στενή προσωπική σχέση, από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Είχαμε μία στενή συνεργασία στη προσπάθεια να φέρουμε ξένες επενδύσεις και από εκεί και πέρα νομίζω ότι τον Ρώσο Πρέσβη θα τον συναντήσω το τέλος Ιανουαρίου», προσθέτοντας με νόημα: «Βεβαίως, εφόσον τα πράγματα πάνε καλά και έχουμε και μία πλήρη εικόνα».

Σωστό. Γιατί ορθώς τα ραντεβού προγραμματίζονται και κλίνονται σε βάθος χρόνου, αλλά ενδιαμέσως και σε «πολιτικό χρόνο», υπάρχουν και οι τρεις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Και ό,τι προκύψει από αυτές, θα προσθέταμε εμείς!

Λ.Σ.Μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αισιόδοξος ο Μεϊμαράκης

Τι περιμένει ο Σαμαράς από το εξωτερικό

Στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Έλενα Ακρίτα...

Keywords
Τυχαία Θέματα