Tα πιο επικίνδυνα παιχνίδια που φτιάχτηκαν ποτέ (ΦΩΤΟ)

Μιας που οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και εσείς ετοιμάζετε τη λίστα των φετινών δώρων, θα ήταν καλό να προσέξετε τι θα αγοράσετε στους μικρότερους αγαπημένους σας, καθώς δεν είναι όλα τα παιχνίδια τόσο φιλικά.

Πάντως, ό,τι κι αν αγοράσετε, κοιτάξτε να αποφύγετε σίγουρα τα 10 επικίνδυνα παιχνίδια, που περιλαμβάνονται στην παρακάτω λίστα!

1. Βελάκια: Καλύτερα να αποφύγετε τον συνδυασμό... θανατηφόρων αντικειμένων, όπως τα βελάκια και των παιδιών, καθώς μπορεί να τραυματιστούν σοβαρά.

2. Μπάλες Monster

Science Colossal Water Balls: Υποτίθεται ότι αυτές οι μπάλες μεγάλωναν κατά 400 φορές από το αρχικό τους μέγεθος όταν έμπαιναν στο νερό, όμως πολλές ήταν οι φορές που κατέληξαν στα στομάχια νηπίων και παιδιών.

3. CSI: Fingerprint Examination Kit: Αυτό το παιχνίδι έδειχνε στα παιδιά πώς να βρίσκουν αποτυπώματα, όμως η σκόνη που χρησιμοποιούσαν κατά τη διαδικασία ήταν από αμίαντο και περιείχε 7% τερμολίτη, μια ουσία ικανή να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας σε όποιον την εισέπνεε.

4. Moon Shoes: Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να περπατάς σε ένα τραμπολίνο, όμως ένα λάθος πήδημα με αυτά τα παπούτσια και η κατάληξη –στην καλύτερη περίπτωση– ήταν σπασμένος αστράγαλος.

5. Κούκλα Snacktime Cabbage Patch Kid: Αυτή η κούκλα έτρωγε πλαστικά κομμάτια που έμοιαζαν με φαγητό, όμως πολλές φορές στο στόμα της κατέληγαν και τα δάχτυλα ή τα μαλλιά των παιδιών που έπαιζαν μαζί της!

6. Φουσκωτές βάρκες Aqua Leisure για μωρά: Ο εφιάλτης κάθε γονιού, καθώς μπορούν να αναποδογυρίσουν... με δυσάρεστα αποτελέσματα.

7. Φουρνάκι Easy Bake Oven: Η τελευταία παρτίδα του 2007 είχε ένα ελάττωμα, με αποτέλεσμα να πιάνονται στο φουρνάκι τα δάχτυλα των παιδιών και να καίγονται, προκαλώντας πολλές φορές εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού.

8. Slip 'N Slide: Πολλοί έμειναν παράλυτοι, ενώ άλλοι τραυματίστηκαν στον σβέρκο, μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έκανε για το βάρος και το ύψος όλων. Όταν επανακυκλοφόρησε, είχε προειδοποίηση ότι απευθύνεται μόνο σε παιδιά 5-12 ετών.

9. Battlestar Galactica Colonial Viper: Η αιτία που πλέον τα παιχνίδια αναγράφουν ηλικίες, καθώς ένα 4χρονο πνίγηκε από μικρό κομμάτι που σφήνωσε στον λαιμό του.

10. Ατομικό εργαστήριο ενέργειας Gilbert U-238: Ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια όλων των εποχών, καθώς περιείχε 4 δείγματα Ουρανίου, ενώ έδινε οδηγίες κατασκευής σπιτικής... ατομικής βόμβας!


Διαβάστε ακόμα:

Άγιο είχε η Αθηνά Ωνάση που έπεσε από το άλογο της (ΦΩΤΟ)

Οι άνδρες χάνουν κιλά με... μπλε φως!

Οι πιο παράλογοι και πρωτότυποι νόμοι της Ευρώπης

Τα πιο ασυνήθιστα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Keywords
Τυχαία Θέματα