"Ρουκέτα" Χαϊκάλη στον Κοντονή

Τις πληροφορίες που ήθελαν τον κυβερνητικό εταίρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να εκφράζουν σοβαρότατες ενστάσεις για το νομοσχέδιο του Υφυπουργείου Αθλητισμού επιβεβαίωσε στη Βουλή ο εισηγητής των ΑΝ.ΕΛ Παύλος Χαϊκάλης δηλώνοντας ότι προς το παρόν οι ΑΝ.ΕΛ δεν υπερψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο αλλά επιφυλάσσονται.

Κατά την ομιλία του ο κ. Χαϊκάλης εξέφρασε σοβαρότατες ενστάσεις για την κατάργηση του άρθρου 29 του ν. 3479/2006 υποστηρίζοντας ότι επί της ουσίας πλήττει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και επισύρει πολλούς

κινδύνους τιμωρίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο από διεθνείς ομοσπονδίες.

Ο κ. Χαϊκάλης διαφώνησε κάθετα και με τις υπερεξουσίες που δίνει το νομοσχέδιο στον Υφυπουργό Αθλητισμού και συγκεκριμένα στη δυνατότητα να αποβάλλει ομάδες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Αυτό δεν θα προκαλέσει εύλογες ενστάσεις από την UEFA;» αναρωτήθηκε ο κ. Χαϊκάλης. Παράλληλα σοβαρότατες ενστάσεις εξέφρασε και για τη συμμετοχή τακτικών δικαστών στην αθλητική δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν τακτικοί δικαστές σε αθλητικά πειθαρχικά όργανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα