Παρουσίασε τις βασικές αρχές της Τελείας ο Γκλέτσος (ΦΩΤΟ)

Τις βασικές αρχές της «Τελείας», του νέου πολιτικού σχηματισμού, παρουσίασε σήμερα ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στο ξενοδοχείο Αμαλία στην πλατεία Συντάγματος.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί μόνο τέσσερα από τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Τελείας για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Πρώτος είναι ο Βάιος Γκανής, ιθύνων νους

του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου, και δεύτερος ο στενός φίλος του Απόστολου Γκλέτσου, Νίκος Φρονιμόπουλος. Στην Τελεία θα έχει εκπροσώπηση και ο ιατρικός κόσμος με τον γιατρό Γεώργιο Ζαφειρόπουλο ο οποίος έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης - Πευκης, αλλά και από τον αναισθησιολόγο Αχιλλέα Κούκο.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και η συνεργασία της Τελείας με το νέο κόμμα του οικονομολόγου και νομικού Σταύρου Καρβούνη «Ελλάδα μαζί» που διοικείται από τριμελή επιτροπή και την ιδρυτική του διακήρυξη έχουν υπογράψει 80 περίπου προσωπικότητες.

Απόψε ο Απόστολος Γκλέτσος θα ταξιδέψει στα Ανώγεια όπου την Δευτέρα θα κάνει την επίσημη ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπουτάρης κατέβασε πανό της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ από το δημαρχείο (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα