Ο αιφνιδιασμός του Δένδια στο Πολεμικό Ναυτικό

Τα δύο πολεμικά πλοία του Στόλου που ναυλοχούσαν στο λιμάνι του Πειραιώς με την ευκαιρία του εορτασμού του Προστάτη των ναυτικών μας Αγίου Νικολάου επισκέφτηκαν σε μία εκτός προγράμματος επίσκεψη ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Δένδιας και Γιάννης Λαμπρόπουλος αντιστοίχως, μετά το πέρας της επισήμου εκδηλώσεως στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Στη δεξίωση που ακολούθησε κάποιος πληροφόρησε τον Υπουργό ότι την ίδια μέρα και ώρα υπήρχαν δύο πλοία του Στόλου, η πυραυλάκατος «ΔΑΝΙΟΛΟΣ» και το υποβρύχιο
«ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», που ναυλοχούσαν στον Πειραιά

και ήταν ανοικτά προς επίσκεψη στο κοινό. Οπότε ο υπουργός δεν το σκέφτηκε και πολύ. «Αφού είμαστε όλοι στον Πειραιά θα πάμε να πούμε μια καλημέρα και να ευχηθούμε στα πληρώματά τους» είπε, όπερ και εγένετο!

Οι δυό τους, μαζί με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά και Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ, μετέβησαν στο λιμάνι και επισκέφτηκαν τα δύο πλοία, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το πλήθος κόσμου που την ώρα εκείνη περίμενε στην ουρά για να επισκεφθεί τα δύο πλοία μας.

Πολύ καλή κίνηση από πλευράς υπουργού, που στο παρελθόν δεν είχε γίνει από άλλους ομολόγους του!

Λ.Σ.Μ.

Διαβάστε επίσης:

Η προσωπική εξομολόγηση του Νίκου Δένδια για τον Αγ. Νικόλαο

Η κίνηση ματ του Σαμαρά με την εξαίρεση Δένδια

Keywords
Τυχαία Θέματα