Παραλαβή - Παράδοση στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

Την Παρασκευή το μεσημέρι έγινε και επίσημα η παράδοση - παραλαβή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας που πλεον συγχωνεύθηκε με τον απερχόμενο γραμματέα Γιώργο Καραγιάννη να παραδίδει στον Λευτέρη Γκράτσο.

Παρά τις ιδεολογικές διάφορες υπήρξε εγκάρδιο κλίμα στην τελετή παράδοσης - παραλαβής, με τους δυο άνδρες να συζητούν για τα ανοιχτά θέματα της γραμματείας.

Η θητεία του Γιώργου Καραγιάννης ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρά το μικρό χρονικό διάστημα των 6 μηνών αφού προχώρησαν μια σειρα από ζητήματα.

Ο

Λευτερης Κρέτσος είπε πως " θα δραστηριοποιηθούμε στη κατεύθυνση ενίσχυσης της θετικής εικόνας της χώρας και του λαού ".

Ο Γιώργος Καραγιάννης αφού δήλωσε καλή επιτυχία στο νεο γραμματέα ανέφερε πως " συνεργάστηκα με το υψηλού επιπέδου προσωπικό της Γενικής Γραμματείας και όλοι μαζί, δεν πετύχαμε και λίγα. Μειώσαμε τις δαπάνες της Γραμματείας, αυξάνοντας όμως την αποτελεσματικότητά της. Προβάλαμε στο διεθνή Τύπο την εικόνα μιας Ελλάδας που προσπαθεί και αλλάζει. Δείξαμε εξωστρέφεια ".

Στο τέλος όμως ανέφερε πως " με το κλείσιμο αυτού του κύκλου, επιτρέψετε μου να πω ότι παλέψαμε με ήθος έχοντας απέναντι μας πολλές φορές παλαιοκομματικές νοοτροπίες και αντιλήψεις του χθες " , με πολλούς να κάνουν λόγο οτι ετσι φωτογράφισε την Σοφία Βούλτεψη που ήταν αρμόδια υφυπουργός.


Γ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα