Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός είναι και επίσημα στους «16» του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-1 την Άντερλεχτ και τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους, πίσω από την πρώτη Παρί Σεν Ζερμέν!

Πλέον, το μυαλό όλων μεταφέρεται στη Νιόν την Δευτέρα (16/12), όπου θα γίνει η κλήρωση των νοκ-άουτ αγώνων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι

Πειραιώτες θα βρουν απέναντί τους μία από τις 7 πρώτες ομάδες των ομίλων, αφού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ξανά την Παρί Σεν Ζερμέν!

Για την ώρα ξέρει τους 4 από τους 7 πιθανούς αντιπάλους του και την Τετάρτη (11/12) θα μάθει και τους άλλους τρεις.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν εξασφαλίσει τις πρώτες θέσεις στους ομίλους του και είναι μέσα στους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας του Μίτσελ.

Τσέλσι, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα είναι οι άλλοι τρεις πρωτοπόροι αυτή την στιγμή, αλλά ειδικά στον όμιλο των «κανονιέρηδων» μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές πιθανότητες να πέσει με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς ήδη η Λεβερκούζεν πέρασε ως δεύτερη και αν το ίδιο συμβεί και με Σάλκε και Ντόρμουντ την Τετάρτη (11/12), τότε οι Πειραιώτες θα είναι μία από τις τέσσερις πιθανές αντιπάλους των Βαυαρών!

Οι υπόλοιποι είναι μία εκ των Γιουβέντους ή Γαλατάσαραϊ, Ζενίτ ή Πόρτο και Μίλαν ή Άγιαξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα