Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Τούτη την εποχή, με κάνει «θηρίο» το εξής: Η ευχή «Καλό χειμώνα να έχουμε»! Το λένε οι περισσότεροι και γεμίζει το «είναι» τους πιότερη ηδονή και από το αν ανακοίνωνε ο Γκίκας Χαρδούβελης ότι θα πληρώσουμε όσοι χρωστάμε στην Εφορία (δηλαδή όλοι) τα ληξιπρόθεσμα σε 322 δόσεις.
Είσαι καλά, «κυρά μου», που εύχεσαι «καλό χειμώνα» στην Ελλάδα από 23 Αυγούστου, επειδή οι περισσότεροι ζαβοί πηγαίνουμε διακοπές τον Αύγουστο και όχι τον Σεπτέμβρη;
Διαφωνείτε, αναγνωστάρια, με το «Ζαβοί»; Γιατιιιιί; Είμαστε! Οταν πληρώνουμε (είσοδο-ξαπλώστρα-ομπρέλα)

για να αναπνέουμε τη μασχάλη του διπλανού, που απέχει δύο εκατοστά από το ρουθούνι μας, και τη φτέρνα της ξανθιάς αγαπημένης που τον συνοδεύει, με μουσική υπόκρουση το μπαλάκι της ρακέτας.
Σόρι, λάθος, δεν παίζουν ρακέτες σε όλες τις αμμουδιές. Σας έχω εναλλακτική. Ερημος της Σαχάρας. Ο μοναδικός τόπος όπου δεν θα βρεις τον Αύγουστο υπέρβαρους ιδρωμένους, να δείχνουν ότι αποκρούουν μπαλάκια…
Δεν μπορώ να το γράψω πιο κομψά, σόρι. Κάθε πέτρα και βότσαλο παραλίας «στουμπωμένο» με γόπες, σερβιέτες και πλαστικά μπουκάλια. Ειλικρινά δεν με νοιάζει ποιος το κάνει και αν είναι Αλβανός, Πακιστανός, Ελληνας. Αξίζει όμως με το που τον δεις να τον «κεράσεις» με τον ίδιο κομψό τρόπο τη γόπα που πέταξε για χωνευτικό!

Η εξομολόγηση της Μιμής


Διάβασα την τελευταία συνέντευξη της Μιμής στο περιοδικό «You» και στην Τζώρτζια Συρίχα. Τη ρώτησε λοιπόν, μεταξύ άλλων, η Τζώρτζια το εξής: «Τι θέλεις να σου φέρει η ζωή;». Και η Μιμή απάντησε: «Εναν αληθινό ώμο να στηριχτώ, όχι κάποιον που θα στηριχτεί σε μένα. Τώρα, αν η ζωή μού επιφυλάσσει έναν έρωτα μεγάλο, ας έρθει...». Κουκλιά μου, αυτό που δήλωσε η Μιμή, «για τον ώμο που χρειάζεται να στηριχτεί», είναι το μο-να-δι-κό στοιχείο που ψάχνει μια γυναίκα, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώσει μόνη της, χωρίς χορηγό που να διαθέτει γιοτ!
Για να νιώσεις γυναίκα, πρέπει να πιστέψεις ότι ο άντρας που είναι δίπλα σου σε περίπτωση σεισμού δεν θα ξεσπάσει σε κλάματα ψάχνοντας τη μαμά του, αλλά θα σε οδηγήσει πιάνοντάς σε από το μπράτσο, από τα μαλλιά (αν έχεις), σηκώνοντάς σε αγκαλιά, σε ασφαλές καταφύγιο. Οσο για το «Σμύρνη μου αγαπημένη», που θα ανεβάσει η Μιμή τον Οκτώβριο, το μόνο που έχω να γράψω είναι ότι οι παραγωγές της είναι πάντα εξαιρετικές. Ο κόσμος νιώθει ότι δεν τον κοροϊδεύει η Ντενίση, τον αντιμετωπίζει με σεβασμό και ότι για τα ελληνικά δεδομένα είναι υπερ-παραγωγές.

Μegaλο… το μπέρδεμα


Πολλές οι πληροφορίες που αφορούν τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες του Νίκου Ευαγγελάτου... Αααααλλα έμοιαζαν σχεδόν σιγουράκια πριν από τον Δεκαπενταύγουστο και άαααλλα προκύπτουν μετά της Παναγίας… Με τι έχουν να κάνουν; Με την τηλεοπτική του παρουσία φυσικά... Αρχικά, το ρεπορτάζ ήθελε να κλείνει συμφωνία με το Αction24, στη συνέχεια και ενώ μοιάζει «κλειδωμένη» η θέση για τον κεντρικό παρουσιαστή του Μega, προκύπτει διαρροή ότι πιθανόν να «παίξει» Ευαγγελάτος...
Δύο χέρια, δέκα δάχτυλα έχω και εγώ, τι να πρωτοπρολάβω να παρακολουθήσω, αναγνωστάρια μου!...

îΤρύφωνας Σαμαράς: Αν και ασυγκράτητα τα ταλέντα του Τρύφωνα, πληροφορίες θέλουν να μην έχει ακόμη μάθει αν η εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι «Ε» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ο λόγος; Κάτι τρέχει με τον χορηγό...

îΕλένη Μενεγάκη: Τι ΔΕΝ αποχωρίζεται ποτέ η Ελένη Μενεγάκη; Τον σκύλο της; Τα παιδιά της; Το μπικίνι της; Το κινητό της; Τον κομμωτή της; Τον σύντροφό της; Χωρίς αυτά μπορεί, χωρίς το λιπ γκλος της, ΠΟΤΕ! Πού το ξέρω; Σε όλες τις φωτογραφίες, όλες τις εποχές, με όλα τα αξεσουάρ δίπλα της, το λιπ γκλος από τα χείλη μοιάζει «ένθετο».

îΟλγα Τρέμη VS Δέσποινας Βανδή: Φυσικά και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της κυρίας Τρέμη με μαγιό. Μεταξύ άλλων, σκέφτηκα ότι πρέπει να τρέμει η Δέσποινα βλέποντας τις φωτό της Ολγας.



Σνομπάρουν… τον Μιχάλη


Τις μέρες που πήγα στη Σύρο, περπατώντας στην Ερμούπολη έμαθα, γιατί φυσικά ρώτησα, ότι όλα τα εισιτήρια της Νατάσας Μποφίλιου είχαν πουληθεί πολλές μέρες πριν από τη συναυλία. Με τον Χατζηγιάννη συνέβαινε ακριβώς το διαφορετικό. Γύρω στις 12 Αυγούστου δεν είχε πουληθεί ακόμη ούτε ένα εισιτήριο. Απόρησα, είναι η αλήθεια, και ρώτησα να μάθω. Η υπεύθυνη εκεί της προπώλησης μου είπε λοιπόν ότι στην τελευταία του εμφάνιση είχε δημιουργήσει πολύ κακή εντύπωση στο κοινό, γιατί η παρουσία του στη σκηνή διήρκεσε σχεδόν μισή ώρα, σε σημείο που οι Συριανοί να «σνομπάρουν» πια τον συγκεκριμένο τραγουδιστή... Μέχρι όμως τις 27 Αυγούστου που είναι η συναυλία και με δεδομένο ότι στο νησί δεν θα βρίσκονται μόνο Συριανοί, αλλά και ξένοι, το «κλίμα» μπορεί να ανατραπεί. Εμείς πάντως το ευχόμαστε ολόψυχα.


Παλιομοδίτικη συνταγή



Και αφού έχουμε παρακολουθήσει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλες τις «αποδράσεις» των τηλεοπτικών ζευγαριών, βλέπουμε τον Μάρκο Σεφερλή, μετά από 12 χρόνια γάμου, να φωτογραφίζεται κάνοντας «γούτσου-γούτσου» και να «παίζει» σε πισίνα με τη σύζυγό του, Ελενα Τσαβαλιά, η οποία είναι τόσο ερωτευμένη, που σύμφωνα με περιοδικό η θήκη στο κινητό της γράφει LOVE. Επί της ουσίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι, όσες φορές δημοσίως έχει μιλήσει για τη σχέση του, μόνο αγάπης λόγια έχει χρησιμοποιήσει ο ένας για τον άλλον. ΠΟΤΕ όμως μέχρι σήμερα δεν υιοθετούσαν επικοινωνιακές και (για μένα) παλιομοδίτικες, παραδοσιακές συνταγές επικοινωνίας του «πρωινάδικου»...
Τα «σουσουδίσματα» αυτά, Μάρκο μου, δεν ταιριάζουνε σε σένα. Ο κόσμος σε αγαπάει γιατί όλους αυτούς που πιτσιλίζονται στις πισίνες τούς παρουσιάζεις ως καρικατούρες στο «Δελφινάριο». Προειδοποιώ γιατί… το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς.
ΕΜΑΘΑ: Η Αλεξάνδρα Τσόλκα υπέγραψε με το κανάλι του ΣΚΑΪ συνεργασία στην τηλεοπτική εκπομπή «Joy». Θα διαχειρίζεται και θα παρουσιάζει θέματα που αφορούν το βιβλίο, αλλά και τις μαμάδες. Κατάλληλος άνθρωπος για κατάλληλη θεματολογία.

Keywords
σκεψεις, ελενη μενεγακη, ελλαδα, ερημος, ευαγγελατος, σαμαρας, εισιτήρια, χατζηγιαννης, εμφάνιση, συγκεκριμένο, ελενα, love, joy, Αντωνης Σαμαρας, Έρημος Σαχάρα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, η ζωη, ελενη, αξεσουαρ, γυναικα, εφορια, ηδονη, μαγιο, μουσικη, νησι, ρωτησε, φωτογραφιες, φωτο, ωρα, αγκαλια, αξιζει, αλεξανδρα, ανθρωπος, βανδη, βιβλιο, γοπα, γοπες, δαχτυλα, δεδομενο, δεσποινα, δοξα, ελενα, ειλικρινα, ειπε, υπαρχει, εισιτήρια, εμφάνιση, εξομολογηση, εποχη, εποχες, ερημος, ερμουπολη, ζωη, ζωη μου, ιδιο, θηκη, κινητο, λαθος, λεπτομερειες, λογια, μαλλια, μαμα, μενεγακη, μιμης, ξαπλωστρα, παντα, παιδια, πετρα, πισινα, πισινες, πλαστικα, ρακετες, σεζον, συγκεκριμένο, συζυγο, συνεχεια, συρο, φυσικα, χειλη, χρημα, αλβανος, μποφιλιου, ελληνικα, love, γκικας, μοιαζει, μπικινι, πακιστανος, πληροφοριες, σκηνη, θεματα, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα